X
Αγώνες

Tanak: Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά να φτιάξουμε στο αυτοκίνητο

Μετά την νίκη του στο Ράλλυ Σουηδίας ο Ott Tanak μίλησε για το πόσο πιέζει την ομάδα της M-Sport να βελτιώσει το Ford Puma Rally1 και την θέληση των ανθρώπων της ομάδας να κερδίσουν.

Μετά την νίκη του στο Ράλλυ Σουηδίας ο Ott Tanak βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών, και όπως είναι λογικό πιέζει τους ανθρώπους της ομάδας της M-Sport να πραγματοποιήσουν όσο γίνεται ταχύτερα τις αλλαγές που θέλει ο Εσθονός στο Ford Puma Rally1.

Ο Tanak γνωρίζει ότι η Βρετανική ομάδα είναι πιο μικρή σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες του WRC αλλά αποτελέσματα όπως η νίκη στο Ράλλυ Σουηδίας τους ανοίγουν την όρεξη για παραπάνω νίκες, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του τίτλου των οδηγών και των συνοδηγών.

 

«Ξέρουμε ότι η M-Sport είναι μία πιο μικρή ομάδα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Η νίκη στην Σουηδία ήταν ένα μεγάλο γεγονός για όλους εμάς. Ήταν ένα μεγάλο γεγονός για εμένα και για την ομάδα,» δήλωσε ο Tanak.

«Σε όποια ομάδα πηγαίνω, πιέζω αρκετά σκληρά για να βελτιώσω τα πράγματα και το ίδιο συμβαίνει και εδώ στην M-Sport. Τα παιδιά το κάνουν αυτό. Τα παιδιά έχουν θέληση, θέλουν να κερδίσουμε όπως το θέλουμε και εμείς, δουλεύουμε μαζί.»

«Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά να φτιάξουμε στο αυτοκίνητο. Αλλά το να παίρνουμε νίκες όπως κάναμε στην Σουηδία είναι σημαντικές για να μένουμε ζωντανοί για τον τίτλο. Στην Σουηδία δεν σημειώσαμε πολλούς ταχύτερους χρόνους, αλλά δεν είχαμε καμία κακή ειδική και δεν χάσαμε χρόνο,» πρόσθεσε ο Εσθονός.

Η ταχύτητα του Tanak στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το Ράλλυ Μόντε Κάρλο δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, έτσι στην M-Sport αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο Rallye des Ardennes στο Βέλγιο στο τέλος του μήνα, έτσι ώστε ο Εσθονός να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται για τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς, το Ράλλυ Κροατίας τον Απρίλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!