Αγώνες WRC

WRC: Το ασυνήθιστο χόμπι του Sebastien Loeb στην καραντίνα (+video)

Με την καραντίνα να βρίσκεται εν ισχύ σε πολλές χώρες, η Hyundai Motorsport κρατάει συντροφιά στους απανταχού fans της με ενδιαφέρον διαδικτυακό περιεχόμενο και πρώτο καλεσμένο, τον Sebastien Loeb, τον οποίο μπορείτε να δείτε σε ένα ασυνήθιστο video, κάνοντας τραμπολίνο!

Home Shakedown είναι η ονομασία μιας από τις σειρές θεμάτων που θα παρουσιάσει μέσω διαδικτύου η Hyundai Motorsport, στο πλαίσιο της καμπάνιας StayHomeThinkMotorsport. Πρώτος καλεσμένος σε αυτό, είναι ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ, Sebastien Loeb.

Είναι γνωστό πως οι οδηγοί αγώνων δεν "κάθονται στα αυγά τους", καθώς θέλουν εκ φύσεως να είναι ενεργοί. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Sebastien Loeb κάνει ποδηλασία και τραμπολίνο (!), ενώ εντός σπιτιού ασχολείται με επιτραπέζια παιχνίδια. Πέραν τούτου, ο Loeb ανέσυρε όμορφες αγωνιστικές αναμνήσεις από το παρελθόν, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους απανταχού φίλους των ράλλυ.

Sebastien Loeb

Διαβάστε αναλυτικά, όσα είπε ο Sebastien Loeb στο "Home Shakedown":

Για την υγεία τη δική του και της οικογένειάς του: "Είμαστε όλοι καλά. Βρίσκομαι στο σπίτι μου στην Ελβετία και μένουμε μέσα όσο περισσότερο γίνεται, όπως όλοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είμαι τυχερός καθώς μένουμε κοντά στο δάσος, σε ένα σπίτι με κήπο. Υπάρχουν άλλοι λιγότερο τυχεροί."

Για τις δραστηριότητές του ώστε να μένει ενεργός: "Κάνω ποδηλασία κάποιες φορές το πρωί. Αγόρασα και έφτιαξα ένα τραμπολίνο για τον κήπο, οπότε αυτό ήταν ακόμη μια μέρα δουλειάς, όμως μου αρέσει να είμαι μέσα σε αυτό. Στην Ελβετία δεν υπάρχουν τόσοι περιορισμοί, όσοι στη Γαλλία, ωστόσο πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις μετακινήσεις μας. Όλα τα εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα είναι κλειστά, οπότε πρέπει να ψυχαγωγούμαστε με κάποιον τρόπο."

Δείτε τον Sebastien Loeb και την κόρη του, να κάνουν τραμπολίνο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤩 Quand l’élève dépasse le maître 🤩 #papafier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sébastien Loeb (@sebloebofficiel) στις

Για το πώς αντέχει τον περιορισμό ένας άνθρωπος που είναι συνήθως τόσο ενεργός, όσο εκείνος: "Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να το αντέξουμε. Δε μπορούμε να κάνουμε πολλά. Πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση, να σεβαστούμε τους κανόνες και να παίξουμε το ρόλο μας στην προσπάθεια μείωσης της εξάπλωσης του ιού. Ασφαλώς δεν είναι εύκολο, όμως περνάω χρόνο βλέποντας ταινίες, παίζοντας ορισμένες ειδικές διαδρομές στο Playstation. Επίσης παίζω επιτραπέζια όπως Monopoly, ώστε να περάσουμε χρόνο ως οικογένεια περιμένοντας τη βελτίωση της κατάστασης."

Για το αν είναι τόσο ανταγωνιστικός στη Monopoly, όσο σε ένα αγωνιστικό: "Ναι. Την τελευταία φορά κέρδισα."

Για τον αγώνα που θα ήθελε να ξαναζήσει: "Ίσως η πρώτη μου νίκη στη Φινλανδία, το συναίσθημα να βρίσκεσαι διαρκώς στο όριο όπως τότε, ήταν απίστευτο. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, κάτι που θα ξαναζούσα με χαρά, θα ήταν η νίκη μου στην Αλσατία, στο Ράλλυ Γαλλίας. Τότε που κέρδισα ταυτόχρονα τον αγώνα, το Πρωτάθλημα Οδηγών και Κατασκευαστών. Και όλο αυτό, μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους μου. Σε μια στιγμή όπως αυτή, σήμερα, θα ήθελα να δω αυτούς τους ανθρώπους και να γιορτάσουμε κάτι μαζί."

Sebastien Loeb

Για αυτό που ανυπομονεί να κάνει όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση: "Δεν έχω οδηγήσει το Hyundai i20 Coupe WRC από το Μόντε Κάρλο και ανυπομονώ να βρεθώ πίσω από το τιμόνι, είτε σε αγώνα είτε σε δοκιμές. Είναι φυσικό να λείπουν σε όλους μας αυτά που κάνουμε μαζί ως ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να μείνουμε ασφαλείς."

Το μήνυμα που στέλνει στους fans του ανά τον κόσμο: "Τα ράλλυ μας λείπουν όσο και στους φίλους του σπορ. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται και να οδηγήσουμε ξανά, όμως αυτό εξαρτάται από το αν θα ακολουθούμε όλοι τους κανόνες, μένοντας σπίτι και ασφαλείς. Αν εργαστούμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση, παλεύοντας ενάντια στον ιό, τόσο πιο σύντομα θα επιστρέψουμε."

Κλείνοντας, ο Seb Loeb ρωτήθηκε για το αν θα δημιουργήσει challenge με αγώνες τραμπολίνο οnline, απαντώντας πως θα πρέπει να ρωτήσει πρώτα την κόρη του, η οποία είναι πλέον καλύτερη από αυτόν. Υπενθυμίζουμε, πως πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τα ράλλυ, ο Loeb έκανε πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική!

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου