Αγώνες WRC

WRC: Ο Adamo αποφάσισε!

Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε τη σύνθεση των οδηγών της για τα Ράλλυ Μ. Βρετανίας και Ισπανίας, με τους Craig Breen και Sebastien Loeb να επιστρέφουν στο μπάκετ του i20 WRC.

Η Hyundai Motorsport διεκδικεί τον τίτλο των Κατασκευαστών και o Andrea Adamo είδε τη διαφορά της ομάδας του από την Toyota να ψαλιδίζεται στους οκτώ βαθμούς μετά τα Ράλλυ Φινλανδίας και Γερμανίας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Ιταλός μάνατζερ θα διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους οδηγούς που διαθέτει στη Hyundai, παρουσιάζοντας σε κάθε περίπτωση την κορυφαία τριάδα οδηγών. Με τον Thierry Neuville να έχει δεδομένα το πρώτο i20 WRC στη διάθεση του, στη Μ. Βρετανία θα τον πλαισιώσουν οι Andreas Mikkelsen και Craig Breen. Ο Ιρλανδός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη Φινλανδία και ο Adamo θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην Hyundai με δεδομένη τη γνώση του δρόμο στα βρετανικά δάση.

wrc hyundai

Αντίθετα, στην Ισπανία οι δύο συγκεκριμένοι οδηγοί θα βρεθούν εκτός και τη θέση τους θα πάρουν οι Dani Sordo και Sebastien Loeb. Και αν για τον Γάλλο εννιά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή ήταν δεδομένο ότι στην Καταλονία θα έκανε την τελευταία του φετινή εμφάνιση, η παρουσία του Dani Sordo προκάλεσε σε κάποιους έκπληξη. Όμως, ο Ισπανός μετά τη νίκη του στη Σαρδηνία πριν από μερικούς μήνες πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην Γερμανία, σημειώνοντας ανταγωνιστικούς χρόνους, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη θέση για τον αγώνα της πατρίδας του, αφήνοντας έξω τον Amdreas Mikkelsen. Σας θυμίζουμε ότι στην Τουρκία τα i20 WRC θα οδηγήσουν οι Neuville, Mikkelsen και Sordo. _Π.Τ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου