Ο Sebastien Loeb συμμετείχε στο Ράλλυ Ciudad de Granada με το Hyundai i20 WRC, κάνοντας ένα... καλό ζέσταμα εν όψει του Ράλλυ Ισπανίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC ετοιμάζεται για την 6η και τελευταία του φετινή εμφάνιση με τα χρώματα της Hyundai στο Ράλλυ Ισπανίας. Εν όψει της καλύτερης του προετοιμασίας στον αγώνα, ο Sebastien Loeb έλαβε αυτό το Σαββατοκύριακο μέρος στο χωμάτινο Ράλλυ Ciudad de Granada. Πάντα με τον Daniel Elena στο δεξί του μπάκετ, επικράτησε φυσιολογικά στον αγώνα που αποτέλεσε τον 7ο γύρο του Ισπανικού Πρωταθλήματος Ράλλυ. Σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές διαδρομές με το Hyundai i20 WRC και ουσιαστικά προετοιμάστηκε ιδανικά εν όψει του ισπανικού αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Loeb ήταν ο μοναδικός οδηγός που συμμετείχε με αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC. Πίσω του, ακολούθησε ο πρώην Πρωταθλητής του SWRC το 2010 και πέντε φορές Πρωταθλητής Ισπανίας χώματος, Xavi Pons, στο τιμόνι ενός Skoda Fabia R5.

Loeb Rally Granada

Φυσικά, αυτό που ενδιέφερε τον Γάλλο δεν ήταν η νίκη, αλλά τα αγωνιστικά χιλιόμετρα στο τιμόνι του i20 WRC. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την τελευταία του συμμετοχή του στο Ράλλυ Πορτογαλίας, συμμετείχε συνολικά σε τέσσερις αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Γρανάδας. Ο εννιά φορές Πρωταθλητής έλαβε μέρος σε δύο ασφάλτινα και δύο χωμάτινα Ράλλυ με το i20 WRC, έτσι ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το μικτό ισπανικό Ράλλυ. Ο Loeb έχει στοχεύσει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στον συγκεκριμένο αγώνα. Το γεγονός ότι οι ειδικές διαδρομές είναι γνωστές στον ίδιο, σε συνδυασμό με την περσινή του επικράτηση, αλλά και το ότι στο πρώτο χωμάτινο σκέλος θα έχει την καλύτερη σειρά εκκίνησης σε σχέση με τους αντιπάλους του, του έχουν... ανοίξει την όρεξη για τον ισπανικό αγώνα._Π.Τ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά