14 Νοε 2017

Fiat Big Deal & Green Bonus Fisikon

Με αφορμή τη συμμετοχή στην έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2017, η Fiat υλοποιεί ένα προωθητικό πρόγραμμα, το Fiat Big Deal, προσφέροντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιθυμίας τους σε πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Με την ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύονται οι ήδη ελκυστικές προωθητικές ενέργειες λιανικής που είναι σε ισχύ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service και 3% προνομιακό επιτόκιο μέσω FCA Bank (από 35% ελάχιστη προκαταβολή, έως 48 μήνες). Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα μοντέλα της Fiat (πλην 124 Spider), επιπλέον των εκπτώσεων που αποδίδονται. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ισχύει για κάθε νέα παραγγελία με ταξινόμηση έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ είναι το Green Bonus Fisikon, μια ειδική προωθητική ενέργεια από τη ΔΕΠΑ, με το Φυσικό Αέριο Κίνησης Fisikon, τον χρυσό χορηγό της Έκθεσης. Η ΔΕΠΑ προσφέρει στους αγοραστές ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος Fiat με φυσικό αέριο. Ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα μοντέλα που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, & Fiorino). Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσω του ειδικού αυτού bonus αλλά και των προωθητικών ενεργειών της Fiat, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μοντέλα CNG όπως το Fiat Panda (best seller της κατηγορίας), σε τιμή αντίστοιχη της βενζινοκίνητης έκδοσης Panda 0.9 Twinair.

 

Περισσότερες φωτογραφίες: