Επικαιρότητα Ελλάδα

Autoguide: Ετήσιος οδηγός για τα νέα μοντέλα του 2019

Τα νέα μοντέλα του 2019, μαζί με ό,τι καλύτερο έχουν να παρουσιάσουν τα εργοστάσια σε επίπεδο τεχνολογίας, περιέχονται στην ετήσια έκδοση Autoguide, που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα στην τιμή των 5 ευρώ.

 

Στο πολύ ενδιαφέρον τεύχος που σας περιμένει στα περίπτερα όλης της χώρας, αν ήδη δεν το κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για ό,τι νέο ή καινοτόμο ετοιμάζεται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων το 2019. Νέα μοντέλα που με όπλο την τεχνολογία θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν την καρδιά σας, αλλά και ήδη γνωστά και δημοφιλή που διακρίνονται στον εμπορικό στίβο της χώρας μας, τα οποία θα ανακαλύψετε στην ενότητα των δοκιμών μέσα από μία αναλυτική αντιπαράθεση των πετρελαιοκίνητων και βενζινοκίνητων εκδόσεών τους.

Η ηλεκτροκίνηση έχει την τιμητική της, αλλά και θέματα για τα εναλλακτικά καύσιμα, την αυτόνομη οδήγηση και τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης αναλύονται διεξοδικά στις σελίδες αυτής της έκδοσης, που μεταξύ άλλων επιχειρεί να δώσει στους αναγνώστες της το στίγμα της αγοράς, ενώ μέσω των ταξινομήσεων αναλύει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Και, όπως πάντα, οι τιμές πώλησης, τα επίπεδα εξοπλισμών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε επιβατικού αυτοκινήτου που διατίθεται στη χώρα μας, υπάρχουν αναλυτικά στις πλούσιες σε πληροφόρηση πίσω σελίδες του Autoguide. Μην το χάσετε!

 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου