X
Επικαιρότητα

Δόθηκε στην κυκλοφορία το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο «Αγιά Σοφιά OPAP Arena», το οποίο χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια Αττικής με προϋπολογισμό 17,7 εκατ. ευρώ.

Σε μια πανηγυρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του υπερτοπικού έργου της Περιφέρειας Αττικής, της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα από το γήπεδο «Αγιά Σοφιά OPAP Arena».

Το έργο το οποίο δημοπρατήθηκε το 2019 από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Aττικής, είχε προϋπολογισμό 17,7 εκ. ευρώ και ολοκληρώθηκε από την παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα από το αρχικώς προβλεπόμενο στη σχετική σύμβαση.

Η υπογειοποίηση θα αποσυμφορήσει την κίνηση των οχημάτων σε μια αρκετά επιβαρυμένη κυκλοφοριακά περιοχή, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει και την ομαλή λειτουργία του ιστορικού γηπέδου «Αγία Σοφία», ένα ακόμα έργο που υλοποιείται με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο θα δώσει στους φιλάθλους της ΑΕΚ τη χαρά να δουν την ομάδα τους να επιστρέφει στην ιστορική της έδρα.

Είναι αυτονόητο, ότι με την ολοκλήρωση αυτού του έργου θα εξασφαλιστεί η ευχερέστερη πρόσβαση στο γήπεδο, θα δημιουργηθούν περισσότεροι ελεύθεροι χώροι και θέσεις στάθμευσης, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετούνται οι ανάγκες τροφοδοσίας του γηπέδου, χωρίς να προξενείται επιβάρυνση στη ροή της κυκλοφορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!