Κατασκευασμένη κατόπιν ειδικής παραγγελίας από την ιταλική εταιρεία για έναν εκλεκτό και ανώνυμο (προς το παρόν!) πελάτη του cavallino rampante από τη Μ. Βρετανία.

Το συγκεκριμένο one-off κουπέ μοντέλο της Ferrari βασίζεται, όπως είναι προφανές, στην... κανονική 458 Speciale διαθέτοντας «στοχευμένες» και μοναδικές σχεδιαστικές πινελιές τόσο στις εξωτερικές, όσο και στις εσωτερικές του επιφάνειες. Πιο συγκεκριμένα, οι εμπρός κολώνες είναι βαμμένες σε μαύρο ματ χρώμα, ενώ οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες είναι κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα. Επιπρόσθετα, νέοι είναι και οι πλευρικοί αεραγωγοί, το πίσω σπόιλερ, τα φωτιστικά σώματα καθώς και οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφριού κράματος. Άξιο μνείας είναι και το λευκό χρώμα των εξωτερικών επιφανειών (Bianco Italia), το οποίο κοσμείται από διαμήκεις ρίγες, σε καπό και οροφή, που απεικονίζουν τα χρώματα που συναντάμε στην ιταλική σημαία. Τέλος, στο εσωτερικό, ο ιδιοκτήτης του «επένδυσε» το σύνολο της καμπίνας με δέρμα… σοκολατί χρώματος._Χ.Α.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά