Επικαιρότητα Κόσμος

Το Nissan Pavilion στη Yokohama της Ιαπωνίας

Η Nissan θα παρουσιάσει το όραμά της για την κινητικότητα σε ένα νέο χώρο που θα εγκαινιάσει το 2020.

Η Nissan σχεδιάζει να εγκαινιάσει ένα διαδραστικό χώρο κοντά στο παγκόσμιο αρχηγείο της, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τα προϊόντα, την τεχνολογία και το όραμα της εταιρείας, αναφορικά με το μέλλον της κινητικότητας. Το Nissan Pavilion, που πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού στην Yokohama της Ιαπωνίας, θα είναι ένας ολοκαίνουριος προορισμός που θα απευθύνεται όχι μόνο στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες της Ιαπωνίας. Εκτός από την προβολή των καινοτομιών, των προϊόντων, των τεχνολογιών και της ιστορίας της Nissan, το Nissan Pavilion θα φιλοξενήσει και παγκόσμιες ανακοινώσεις για νέα οχήματα.

Με τα μάτια του κόσμου να είναι στραμμένα στην Ιαπωνία το προσεχές καλοκαίρι, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για να αναδείξουμε το όραμα της εταιρείας μας, δήλωσε ο Asako Hoshino, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan. Το Nissan Pavilion δείχνει πώς η προσήλωση της Nissan στην τεχνολογία και την καινοτομία ενεργοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της για να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο. Το Nissan Pavilion είναι μέρος της σχέσης της Nissan με την πόλη της Yokohama, θέτοντας τα θεμέλια για την από κοινού ανάπτυξη της πόλης του μέλλοντος.

Ο χώρος των 10.000 τετραγωνικών μέτρων θα διαθέτει μια ποικιλία προηγμένων τεχνολογιών της Nissan. Αυτές περιλαμβάνουν το σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT, τις εμπειρίες συνδεδεμένου αυτοκινήτου με το Invisible-to-Visible (I2V) και τις λύσεις Nissan Energy που επιτρέπουν στους κατόχους EV και την κοινωνία να εκμεταλλευτούν καλύτερα την ηλεκτρική ενέργεια. Όλα αυτά θα αποδείξουν στους επισκέπτες τα πλεονεκτήματα του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και συνδέονται με την κοινωνία.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου