X
Επικαιρότητα

Παρουσιάστηκε το 1ο T-Autotrust

 Η Toyota Ελλάς παρουσίασε στους έλληνες δημοσιογράφους, τη νέα δραστηριότητά της που ακούει στο όνομα  T-Autotrust.  Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα after sales υπηρεσιών για όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων ανεξαρτήτου μάρκας. Μεταξύ των εργασιών περιλαμβάνονται υπηρεσίες γρήγορου σέρβις (quick service), ενώ υπάρχει και ολοκληρωμένο φανοποιείο Π βαφείο. 


Το TAutotrust θα χρησιμοποιεί  αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά, τα οποία θα προέρχονται από τους επίσημους προμηθευτές στην Ελλάδα. Στους πελάτες που η επισκευή του αυτοκινήτου τους θα διαρκέσει τις άνω από μία ημέρα, θα τους παρέχεται δωρεάν αυτοκίνητο Toyota. Το πρώτο κέντρο ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης αυτοκινήτων     T-Autotrust, λειτουργεί ήδη στη Λεωφόρο Θηβών 84 στο Πειραιά και ανήκει στην επίσημο αντιπρόσωπο της Toyota, Ε.Γιαννίτσας α.ε.β.ε.


Σκοπός της Toyota Ελλάς είναι να επεκτείνει σε όλη την Ελλάδα τα κέντρα ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης TAutotrust. Μονάδες που έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν θα ανήκουν σε επίσημους αντιπροσώπους της Toyota Ελλάς.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!