top icon
Κόσμος

VW ID. Code: Ένα SUV για την Κίνα που δείχνει το μέλλον

Το VW ID. Code είναι ένα πρωτότυπο SUV που εξελίχθηκε στην Κίνα και προορίζεται για την τοπική αγορά, προλογίζοντας όμως τη σχεδίαση και την τεχνολογία του μέλλοντος.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, έκανε πρεμιέρα το VW ID. Code. Ένα SUV σχεδιασμένο, εξελιγμένο και κατασκευασμένο στην Κίνα, που έχει προορισμό την τοπική αγορά. Παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της γερμανικής εταιρείας και τις νέες τεχνολογίες.

VW

Αποτελεί μέρος του προγράμματος εξέλιξης νέων μοντέλων, που θα φτάσουν τα 30 στον αριθμό και απευθύνονται για το αγοραστικό κοινό της Κίνας, το οποίο μάλιστα φιλοδοξεί να διευρύνει στο άμεσο μέλλον. Η αισθητική του ID. Code είναι εντελώς νέα και ξεχωριστή, με στοιχεία ενός μεγάλο SUV.

Τεχνολογικά, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 4, ενώ φυσικά μπορεί να οδηγηθεί και συμβατικά.

VW

Σχεδιαστικά η VW παντρεύει τον πολυχρηστικό χαρακτήρα των SUV με μια οδηγοκεντρική προσέγγιση, όπως τονίζει, με τα φώτα που αποτελούνται από 967 LED και έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν διάφορα σχήματα, όπως «ματιών» και να ακολουθούν τον άνθρωπο, κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

VW

Το εσωτερικό ακολουθεί τη λογική των πρωτότυπων μοντέλων, με μινιμαλιστική προσέγγιση, άπλετους χώρους και ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να περιστρέφονται κατά 180 μοίρες, προκειμένου να μπορούν οι επιβαίνοντες να συζητούν μεταξύ τους.

VW

Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτότυπο που απέχει πολύ από την παραγωγή και την πραγματικότητα, τουλάχιστον όπως αυτή είναι διαμορφωμένη σήμερα, καθώς το αύριο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό και ποιος ξέρει πιο κοντά στην προσέγγιση αυτού του concept της VW.

VW

VW ID. Code

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ