top icon
Επικαιρότητα

BMW M Perfomance parts: Το καλό καλύτερο!

Oι δυνατότητες βελτίωσης για τους κατόχους ΒMW σε επίπεδο επιδόσεων, αλλά και αισθητικής, είναι περισσότερες από ποτέ.

Στο εκπαιδευτικό κέντρο του BMW Group Hellas στον Ασπρόπυργο, η γερμανική εταιρία παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου μία σειρά από αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που μπορούν να δεχθούν τα κορυφαία και όχι μόνο μοντέλα της φίρμας, που φέρουν την υπογραφή του φημισμένου τμήματος Μ. Η σχέση της BMW με το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι αρκετά ισχυρή και έχει διάρκεια αρκετών ετών. Τα γερμανικά αυτοκίνητα έχουν διακριθεί και κατακτήσει τίτλους στις πίστες ανά τον κόσμο, ενώ τα τελευταία χρόνια κορωνίδα του προγράμματος της αποτελεί το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, γνωστό σε όλους ως DTM. Μάλιστα, όπως και πέρσι έτσι και η φέτος η BMW κατέκτησε τον σχετικό τίτλο Οδηγών με τον Μάρκο Βίτμαν, σφραγίζοντας την κυριαρχία της έναντι των Audi και Mercedes.

Όσοι λάτρεις και θιασώτες της ταχύτητας, αλλά και της αγωνιστικής οδήγησης, γνωρίζουν ότι τα μοντέλα της BMW που φέρουν την υπογραφή του τμήματος Μ διαθέτουν κορυφαία σπορτίφ χαρακτηριστικά και αντίστοιχη αίσθηση. Όμως, η BMW προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους κατόχους μοντέλων της μία σειρά από αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την απόδοση, την αίσθηση, αλλά και την αισθητική του αμαξώματος. Αυτές αφορούν τόσο πιο ταπεινές εκδόσεις της γερμανικής φίρμας, όσο και κάποιες από τις κορυφαίες. Στην πυραμίδα των μοντέλων της BMW, οι σειρές εφοδιασμένες με πακέτα Perfomance parts, έρχονται να κλείσουν την ψαλίδα ανάμεσα στις στάνταρ εκδόσεις της γερμανικής εταιρίας και τις κορυφαίες της σειράς Μ. Οι δυνατότητες που έχουν οι ενδιαφερόμενοι είναι είτε να αποκτήσουν μία έκδοση με τον σχετικό κωδικό, όπως πχ η Μ550d ή X6 M50d, είτε να τοποθετήσουν κάποιο από τα επιθυμητά αξεσουάρ σε κάποιο από τα υπάρχοντα μοντέλα. Στην τελευταία περίπτωση, η όποια τοποθέτηση των αξεσουάρ πραγματοποιείται μετά την αγορά του αυτοκινήτου και όχι εργοστασιακά, αλλά διατηρώντας όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις από το γερμανικό εργοστάσιο.

Οι όποιες αναβαθμίσεις εντοπίζονται φυσικά στον αισθητικό τομέα, όπου και υπάρχει μία πληθώρα επιλογών αναφορικά με αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και τροχούς μεγαλύτερης διάστασης. Αντίστοιχα, μία σειρά από αλλαγές είναι εφικτή τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο σύστημα μετάδοσης κίνησης (διαθέσιμο σε συγκεκριμένες εκδόσεις) και φυσικά την ανάρτηση. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι εκτός από την εγγύηση με την οποία καλύπτεται η όποια αναβάθμιση, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει μεμονωμένα μέρη και αξεσουάρ ανάλογα με τις επιθυμίες του, και όχι κάποιο πακέτο.

Αντίστοιχα, το BMW Group Hellas προσφέρει σχετικές δυνατότητες αναβάθμισης και εξατομίκευσης και για το Mini, και συγκεκριμένα στην έκδοση John Copper Works, με τις βελτιώσεις να εντοπίζονται στην αύξηση της ισχύος, του συστήματος πέδησης και της ανάρτησης.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης του κέντρου διανομής ανταλλακτικών, με άμεση πρόσβαση στους κύριους οδικούς άξονες της Αττικής, και το σημαντικότερο την υψηλή διαθεσιμότητα αποθέματος που αγγίζει το 87,5 %. Όσοι πιστοί…_Π.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ