top icon
Επικαιρότητα

Audi: Μετά τα Q8 και Q4, έρχονται τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Η γερμανική εταιρεία ανοίγει και επίσημα τα χαρτιά της.

Οι ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας που θα παρουσιαστούν έως το 2020 έγιναν χθες στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης των μελών του ΔΣ της μάρκας που πραγματοποιήθηκε στο Neckarsulm της Γερμανίας, εκεί όπου βρίσκεται σήμερα μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής της Audi.

Όπως επιβεβαίωσαν οι ιθύνοντες της μάρκας, μετά το ντεμπούτο των Q4 και Q8, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Από το 2020 και εξής, τα mainstream μοντέλα της γκάμας θα είναι διαθέσιμα και σε εκδόσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα το 2025 το ένα τρίτο των πωλήσεών της Audi να απαρτίζεται από φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τα τρία νέα ηελκτρικά οχήματα της μάρκας θα είναι οι εκδόσεις παραγωγής των E-Tron Concept και Ε-Tron Sportback.

Έως τότε, η Audi αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες μια σειρά «αντικαταστατών» για τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της, αρχής γενομένης από το νέο Α8, που θα δει το φως της δημοσιότητας σε 10 μέρες από σήμερα.

Στο πλαίσιο των ίδιων ανακοινώσεων, η Audi εξεδήλωσε εκ νέου την πρόθεσή της να πρωταγωνιστήσει σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη-μάρκες του Ομίλου VW στον τομέα των «πιλοτικών» οχημάτων. Τα πρώτο «φουλ» αυτόνομο όχημα του Γερμανού κατασκευαστή αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2021._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ