top icon
Επικαιρότητα

Αυτό είναι το πρωτότυπο της νέας BMW Z4

Η Βαυαρική εταιρεία ακονίζει τα μαχαιριά της αποκαλύπτοντας σήμερα μια teaser φωτογραφία του πρωτοτύπου πάνω στο οποίο θα βασιστεί η επερχόμενη μέσα στο 2018, BMW Z4.

Η επίσημη αποκάλυψη του πρωτοτύπου της νέας BMW Z4 θα παρουσιαστεί όχι σε κάποια μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτου, αλλά αύριο κιόλας, στα πλαίσια της γνωστής πλέον εκδήλωσης Pebble Beach Concours d’Elegance που πραγματοποιείται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Όπως ανακοινώθηκε, κατά αντιστοιχία με τη Σειρά 8 Concept, το «ξεσκούφωτο» αυτοκίνητο που θα δούμε για πρώτη φορά αύριο δεν θα είναι το «τελικό», αλλά μια πολύ καλή νύξη των επερχόμενων σχεδιαστικών και όχι μόνο προθέσεων των Βαυαρών της BMW.

Θυμίζουμε πως η νέα BMW Z4 αποτελεί ένα σημαντικό εγχείρημα για τους Γερμανούς, μιας και πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που εξελίσσεται ταυτόχρονα με τη νέα Toyota Supra, με την οποία θα μοιράζονται τόσο το πάτωμα, όσο και πολλά επιμέρους μηχανικά μέρη.

Με την BMW να κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, όλα δείχνουν πως η βασική έκδοση της νέας Z4 θα κινείται από έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 195 ίππους, ενώ η κορυφαία από έναν 3λιτρο με 6 εν σειρά κυλίνδρους και απόδοση κοντά στους 335 ίππους._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ