top icon
Επικαιρότητα

Έτσι κατασκευάζεται η συλλεκτική Porsche 911 Turbo S Exclusive Series (2 videos + 24 photos)

Δύο βίντεο που μας αποκαλύπτουν χαρακτηριστικές «στιγμές» από την κατασκευαστική διαδικασία μιας πραγματικά exclusive παραλλαγής της «911».

Η γερμανική εταιρεία είχε παρουσιάσει στις αρχές του καλοκαιριού μια ειδική έκδοση της 911 Turbo S, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 αντίτυπα. Και αν νομίζετε πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τις προφανείς αλλαγές στις εξωτερικές της επιφάνειες και φυσικά με το εντυπωσιακό Golden Yellow Metallic χρώμα, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Σύμφωνα με την Porsche και τα 500 αντίτυπα της Exclusive Series, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και σε άλλους, εξίσου εντυπωσιακούς χρωματισμούς εντός και εκτός, διαθέτει ένα έξτρα «κιτ» που αυξάνει την απόδοση του επίπεδου κινητήρα των 3,8 λίτρων κατά 27 ίππους. Έτσι, χάρη στα 607 «άλογά» της, και φυσικά με την αρωγή της θηριώδους ροπής των 750 Nm, η νέα 911 Turbo S Exclusive Series θα μπορεί να προσφέρει επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 2,9 δλ. επιτυγχάνοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα. 

Από εκεί και πέρα, τα κεραμικά φρένα, οι 20άρες ζάντες, καθώς και οι «ενεργές» αναρτήσεις Porsche Active Suspension Management είναι στάνταρ, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το σύστημα τετραδιεύθυνσης Dynamic Chassis Control. Σχεδιαστικά, η Porsche 911 Turbo S Exclusive Series διακοσμείται από μαύρες λωρίδες από carbon. Από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένες οι διαφορετικές πλευρικές και πίσω «ποδιές», το καπό, η οροφή και η πίσω αεροτομή. Στιλιστικά, η απόληξη της εξάτμισης καθώς και οι εμπρός αεραγωγοί είναι βαμμένοι σε μαύρο χρώμα. Στο εσωτερικό, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα διαφορετικά δερμάτινα καθίσματα τα οποία κοσμούνται από κίτρινες λωρίδες διαθέτοντας, όπως επικαλείται η Porsche, 18 διαφορετικές ρυθμίσεις._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ