top icon
Επικαιρότητα

Ferrari: Εγγύηση έως και 15 χρόνια για κάθε καινούργιο μοντέλο

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Η Ferrari ανακοίνωσε σήμερα το πρωτοποριακό πρόγραμμα NewPower15 το οποίο δεν αποτελεί παρά μια χρονικά διευρυμένη εγγύηση «ορθής λειτουργίας του οχήματος» για χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει έως και τα 15 χρόνια. Μέχρι τώρα, όλα τα αυτοκίνητα του Maranello καλύπτονται με 3 χρόνια εγγύησης, τα οποία μπορούν να επεκταθούν για 2 ακόμα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να ισχύει το πρόγραμμα δωρεάν συντήρησης για 7 χρόνια.

Από σήμερα λοιπόν η ιταλική εταιρεία προσφέρει με το προαιρετικό «πακέτο» NewPower15 τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του αυτοκινήτου έως και τον 15ο χρόνο από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησής του. Η Ferrari χαρακτηρίζει το NewPower15, το οποίο θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε 1 χρόνο, ως «το πιο ευέλικτο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα του είδους, το οποίο γίνεται το σημείο αναφοράς στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η εγγύηση καλύπτει μεταξύ άλλων τον κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων της κυλινδροκεφαλής και των εσωτερικών τμημάτων του, το ψυγείο λαδιού, την τρόμπα λαδιού, το σύστημα μεταβλητού χρονισμού τον βαλβίδων, την ECU του κινητήριου συνόλου, την ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης, καθώς και το κιβώτιο ταχυτήτων, όχι όμως και το e-diff.

Όπως ανακοινώθηκε, δεν υπάρχει περιορισμός διανυθέντων χιλιομέτρων ανά έτος παρά μόνο χρονικός. Δε διευκρινίζεται ωστόσο αν το πρόγραμμα εγγύησης NewPower15 θα προσφέρεται στους πελάτες της εταιρείας χωρίς οικονομική επιβάρυνση για κάθε ετήσια ανανέωσή του._Χ.Α.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ