top icon
Επικαιρότητα

H Porsche Panamera «μεγάλωσε»

Η άρτι αφιχθείσα πρόταση της Porsche για όσους αναζητούν ακόμα περισσότερους χώρους (και πολυτέλεια, ασφαλώς) στο εσωτερικό της νέας Panamera.

Διόλου τυχαία, η Porsche παρουσιάζει σε λίγες μέρες από σήμερα επί αμερικανικού εδάφους την επιμηκυμένη έκδοση της νέας Panamera, που πρόσφατα πέρασε στη δεύτερη κατά σειρά γενιά της. Η συγκεκριμένη έκδοση, η οποία φέρει την ονομασία Executive, προσφέρει περισσότερες… δόσεις πολυτέλειας στο εσωτερικό της και μεταξόνιο μεγαλύτερο κατά 150 χλστ. σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις της σειράς. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, όλες οι εν λόγω εκδόσεις διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό επιπλέον αξεσουάρ, όπως θερμαινόμενα καθίσματα, αλεξήλιο στο πίσω τζάμι, πανοραμική γυάλινη οροφή καθώς και ρυθμιζόμενη ανάρτηση και στου δύο άξονες. Προαιρετικά, μπορούν να εγκατασταθούν η νέα πίσω κονσόλα του Γερμανού κατασκευαστή, στην οποία βρίσκονται ενσωματωμένα δύο αναδιπλούμενα τραπεζάκια, καθώς και δύο οθόνες διαμέτρου 10,1 ιντσών στις πλάτες των εμπρός προσκέφαλων.

Θυμίζουμε πως η βασική έκδοση της νέας Panamera κινείται από έναν 3λιτρο V6 κινητήρα βενζίνης, ο οποίος εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Audi. Αποδίδει δε 330 ίππους (20 επιπλέον σε σχέση με τον απερχόμενο 3,6 V6) καταναλώνοντας, σύμφωνα με τις τυποποιημένες μετρήσεις, 13% λιγότερο καύσιμο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ