top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Mercedes GLA κάνει πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ

Η Mercedes επιβεβαίωσε και επίσημα την παρουσία της ανανεωμένης GLA στο περίπτερό της στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Λίγο έως πολύ, όλοι γνωρίζαμε, χάρη στις ουκ ολίγες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, ότι η Mercedes έχει βάλει… πλώρη για την παρουσίαση της ανανεωμένης GLA. Σήμερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση συνοδεία μιας όχι και τόσο αποκαλυπτικής φωτογραφίας, την οποία και σας παραθέτουμε.

Από αυτή το παρατηρητικό μάτι θα διακρίνει τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, κάτι που φυσιολογικά θα δούμε και στο πίσω μέρος της κατασκευής. Η γερμανική εταιρεία αναμένεται να προσφέρει στο νέο της crossover αντίστοιχες… πινελιές ανανέωσης και στα φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου. Σε ότι αφορά τις διαφορές στο εσωτερικό, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Mercedes αναμένεται να προικίσει τη ρετουσαρισμένη GLA με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος πολυμέσων που ήδη διαθέτει στις τάξεις της, το οποίο θα είναι συμβατό με Apple CarPlay και MirrorLink, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερης διαμέτρου οθόνη αφής.

Η πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα που διανύουμε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ