top icon
Επικαιρότητα

Το ηλεκτρικό Hyundai Kona στη Γενεύη

Η κορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου κιόλας μήνα την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση παραγωγής του Hyundai Kona.

Το ηλεκτρικό Hyundai Kona θα είναι το δεύτερο μοντέλο του είδους για τους Κορεάτες μετά το Ioniq, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016. Μπορεί προς το παρόν οι ιθύνοντες της Hyundai να μην αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία αναφορικά με τις τεχνολογικές περγαμηνές του νέου τους ZEV, εντούτοις οι πρώτες διαρροές κάνουν ήδη λόγο για δύο εκδόσεις, οι οποίες θα προσφέρουν διαφορετική αυτονομία και απόδοση. Η μεγαλύτερη εκ των δύο εικάζεται πως θα προσφέρει στους επιβάτες του αυτοκινήτου τη δυνατότητα να διανύσουν περί τα 470 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση των συσσωρευτών ενέργειας, η ταυτότητα των οποίων παραμένει μέχρι και τώρα άγνωστη.

Από την teaser φωτογραφία που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα, δύσκολα μπορεί κανείς να αξιολογήσει τις επιλογές των σχεδιαστών της Hyundai στον τομέα του ντιζάιν, παρ’ ότι η βασική σιλουέτα δείχνει να μην έχει ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με εκείνη των συμβατικών εκδόσεων. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το εμπορικό ντεμπούτου του ηλεκτρικού Hyundai Kona θα πραγματοποιηθεί στις κατά τόπου αγορές μέσα στο προσεχές κιόλας καλοκαίρι._Χ.Α. 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ