top icon
Επικαιρότητα

Μια Aston Martin Vantage με την υπογραφή της Red Bull Racing

Η συνεργασία της Aston Martin με την Red Bull Racing δεν περιορίζεται μόνο στην εντυπωσιακή AM-RB 001.

Μια ειδική έκδοση των 8κύλινδρων και 12κύλινδρων Vantage παρουσίασε σήμερα η βρετανική Aston Martin. Ο λόγος για την Vantage Red Bull Racing Edition, μια έκδοση περιορισμένης προφανως παραγωγής την οποία έχει επιμεληθεί το παράρτημα Q των Βρετανών από την Gaydon φέροντας κατ’ εντολή του ιδιοκτήτη σε συγκεκριμένα σημεία του αμαξώματος, την υπογραφή των πιλότων της Red Bull F1 Racing, Daniel Ricciardo και Max Verstappen.

Φυσικά, οι όποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις απλές Vantage εστιάζονται στον τομέα της αισθητικής, τόσο εντός όσο και εκτός. Έτσι, τόσο οι 8κύλινδρες όσο και οι 12κύλινδρες εκδόσεις της σειράς θα διατίθεται στο… δανεικό από την Red Bull Racing χρώμα Mariana Blue. Δυνητικά, όσο επιθυμούν μπορούν να παραγγείλουν τη δική τους Vantage στο χρώμα Tungsten Silve ή στη σατινέ απόχρωση του Mariana Blue. Σε κάθε περίπτωση, το εμπρός splitter, οι καθρέπτες, ο πίσω διαχύτης, τα πλευρικά σπόιλερ και η μάσκα θα είναι κατασκευασμένες από carbon, ενώ μερικές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα οι δαγκάνες των φρένων, θα είναι βαμμένες σε κόκκινη ή κίτρινη απόχρωση.  

Στο εσωτερικό, το τιμόνι θα είναι επενδεδυμένο με αλκαντάρα, η κονσόλα με carbon, ενώ χρωματικές πινελιές που να παραπέμπουν στα μονοθέσια της Red Bull θα συναντώνται στο ταμπλό καθώς και στα προσκέφαλα των δερμάτινων καθισμάτων.

Προς το παρόν η βρετανική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ούτε την τιμή, ούτε και τον αριθμό των αντιτύπων της συγκεκριμένης έκδοσης τα οποία προτίθεται να κατασκευάσει._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ