top icon
Επικαιρότητα

Τα 9 υποψήφια ονόματα του νέου 7θέσιου SUV της Seat

Μετά τον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε η Seat για τα… βαφτίσια του νέου 7θέσιου SUV μοντέλου της, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα εννέα που τελικά προκρίθηκαν.

Όπως ανακοινώθηκε, οι προτάσεις ονομάτων που δέχτηκε η Seat έφτασαν τις 10.130(!), με τη συμμετοχή του κοινού μάλιστα να ξεπερνά σε 106 χώρες τις 130.000. Όλα τα ονόματα που πέρασαν στα… ημιτελικά είναι εύηχα, ενώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι οι ιθύνοντες της ισπανικής εταιρείας, ανταποκρίνονται πλήρως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στις βασικές αρχές της μάρκας.

Από αυτά, η Seat θα επιλέξει τα έξι επικρατέστερα, με τον τελικό νικητή να ανακοινώνεται σε ειδική συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Τα εννέα ονόματα, που φυσικά όλα παραπέμπουν σε πόλεις και γεωγραφικά εν γένει σημεία της ισπανικής επικράτειας, είναι τα Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa, Tarraco και Teide.

Θυμίζουμε πως στην πρόσφατη ιστορία της η Seat έχει επιστρατεύσει για διάφορους τύπους μοντέλων της γκάμας ισπανικής προέλευσης ονόματα, όπως τα Arosa, Ronda, Malaga, Marbella, Ibiza, Cordoba, Toledo, Leon, Alhambrα, Altea, Ateca και προσφάτως το Arona._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ