16 Μαρ 2017

Formula Student: Η Global Prep στο πλευρό της Prom Racing

Η ομάδα Prom Racing του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου προετοιμάζεται να λάβει φέτος μέρος στο διαγωνισμό Formula Student Austria, με νέο αποκλειστικό χορηγό, τη Global Prep.

Θυμίζουμε ότι η Prom Racing είναι μία ομάδα 40 φοιτητών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου που λαμβάνει μέρος στους παγκόσμιους φοιτητικούς διαγωνισμούς Formula Student, εκπροσωπώντας από το 2008, την Ελλάδα και το ΕΜΠ στο εξωτερικό.
Η ομάδα διακρίνεται κυρίως για την κατασκευαστική της ικανότητα στον τομέα των σύνθετων υλικών (full Carbon αεροδυναμικό πακέτο, aluminum honeycomb σασί) καθώς και για την προσοχή που δίνει ώστε να κρατάει τόσο το βάρος των μονοθεσίων της στο ελάχιστο (210 κιλά) όσο και το κέντρο βάρους τους όσο το δυνατόν χαμηλότερα (270 χλστ. πάνω από το έδαφος).

Η ομάδα φέτος βελτίωσε και αυτή τη στιγμή δοκιμάζει το μονοθέσιό της που κατασκεύασε πέρυσι, ώστε να λάβει μέρος στον αρκετά απαιτητικό διαγωνισμό της Αυστρίας που διεξάγεται στο Red Bull Ring στο Spielberg, 31 Ιουλίου με 3 Αυγούστου. Η φύση του διαγωνισμού είναι τέτοια που απαιτεί τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις από τις ομάδες.

Παραμένοντας συνεπής σε αυτό, η Prom Racing δίνει μεγάλη έμφαση στις δοκιμές προκειμένου να αγωνιστεί με ένα μονοθέσιο αξιόπιστο, ικανό να αποδείξει τις δυνατότητές του και να σταθεί αντάξιο με αυτά μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Μετρήσεις και πειράματα συνεχίζουν να γίνονται τόσο σε πίστες καρτ της Αθήνας όσο και στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου.

Η εταιρία Global prep, στηρίζει από την αρχή της δημιουργίας της ομάδας την Prom Racing, πιστεύοντας στη δράση της.

Φέτος, έγινε ο νέος αποκλειστικός χορηγός της, παρέχοντας τα απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας. Η Global Prep, και λόγω της φύσης του αντικειμένου που ειδικεύεται, βρίσκεται πάντα δίπλα στους φοιτητές τους οποίους βοηθά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η εταιρεία, ειδικεύεται στον τομέα των αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές, παρέχοντας διαπιστευμένα, υψηλής ποιότητας προετοιμασία για τις εξετάσεις GMAT, GRE, TOEFL, IELTS. Έτσι, και λόγω των ανταγωνιστικών μεθόδων και τιμών της, βρίσκεται πάντα πρώτη στις επιλογές των φοιτητών. Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, η εταιρεία απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της στις δράσεις των φοιτητών, στηρίζοντας την Prom Racing με αποκλειστική χορηγία.

Ως οι μελλοντικοί μηχανικοί της χώρας, τα μέλη της Prom Racing και όλων των ελληνικών ομάδων Formula Student, γνωρίζουν τις ευθύνες τους, γενικότερα, ενώ ως μέλη μιας ομάδας που στοχεύει ψηλά, οφείλουν να εμβαθύνουν με συνέπεια στο αντικείμενο τους, και για αυτό τον λόγο προστέθηκαν 25 νέα μέλη στην ομάδα.

Σκοπός τους είναι η συνέχειά της στο χρόνο και η διαρκής εξέλιξη, γι’ αυτό η εκπαίδευση νέων μελών όπως και η σωστή και αυστηρή οργάνωση είναι τα στοιχεία που τη διακρίνουν καθώς αναγνωρίζει πλέον από την εμπειρία της στο χώρο ότι είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία.

Παρακολουθήστε την πορεία της ομάδας στο site της αλλά και στην σελίδα τους στο facebook._Μ. Σαλ.