top icon
Ελλάδα

Formula Student Festival: Με το βλέμμα στην F1

Σπουδαστές Πολυτεχνικών σχολών καταθέτουν γνώση και ψυχή για τη δημιουργία αυτών των εντυπωσιακών μονοθεσίων, που δείχνουν το μέλλον (τους), το οποίο διαγράφεται λαμπρό.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, πραγματοποιείται από εχθές Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου το 1οFormula Student Festival. Ομιλητές και διοργανωτές οι συνάδελφοι του περιοδικού Car and Driver, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και τις αιγίδες των υπουργείων «Υποδομών & Μεταφορών» και «Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού».

Formula Student Festival 2023

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμφίβολα βρίσκονται οι σπουδαστές των Πολυτεχνικών σχολών της χώρας, οι οποίοι παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους, με τις οποίες συμμετέχουν και διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Formula Student Festival 2023

Λάμπουν με το πάθος τους, θυσιάζοντας από τον πολύτιμο χρόνο τους και συνδυάζοντας σπουδές και «εργασία», για να δημιουργήσουν αυτά τα μονοθέσια. Με αυταπάρνηση και δίχως άλλο μπόλικη όρεξη, αυτοί οι σπουδαστές, με ηλικία πέριξ των 20 ετών, καταθέτουν ψυχή και γνώση, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει.

Formula Student Festival 2023

Οι βλέψεις τους υψηλές, όπως πραγματικά τους αξίζει, με την Formula 1 για πολλούς απ’ αυτούς να είναι το επόμενο βήμα – σκαλοπάτι. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι στη σειρά, αναμένοντας αυτά τα σπουδαία μυαλά να τις στελεχώσουν, επιβραβεύοντας τις θυσίες τους και αναγνωρίζοντας την αξία τους.

Formula Student Festival 2023

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ