2ΤΡΟΧΟΙ Επικαιρότητα

Leasing και σε μοτοσυκλέτα; Τώρα πια, ναι!

Η ANDELI Mototouring, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά, προσφέρει πλέον προνομιακά προγράμματα και υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης και στον κόσμο των δύο τροχών.

Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες χρονομίσθωσης μοτοσυκλετών Honda κάθε τύπου και κυβισμού που προσφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία ANDELI Mototouring αποτελούν μια εναλλακτική και συμφέρουσα μορφή χρηματοδότησης. Ταυτόχρονα, είναι ένα πολύτιμο «εργαλείο» για κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, ελεύθερο επαγγελματία ή και ιδιώτη που θέλει να αποκτήσει ή να ανανεώσει τη μοτοσυκλέτα του. Πάντοτε χωρίς δεσμεύσεις πολύτιμων κεφαλαίων, χωρίς υποχρεώσεις δανεισμού και με υψηλό φορολογικό κίνητρο.

Εκτός από τη διατήρηση της ρευστότητας και την εξασφάλιση των πιο ευέλικτων όρων προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, το leasing μοτοσυκλετών που προσφέρει αποκλειστικά μέσω των προγραμμάτων της η ANDELI Mototouring εξασφαλίζει σε όλες τις περιπτώσεις τον βέλτιστο προϋπολογισμό των εξόδων, χάρη στο σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, στο οποίο περιλαμβάνονται ενδεικτικά το κόστος για την έκδοση πινακίδων, τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλιση, η οδική βοήθεια και, φυσικά, η προγραμματισμένη συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας, που προβλέπει και την περιοδική αλλαγή ελαστικών, αλλά και μηχανή αντικατάστασης. Έτσι, δεν έχετε παρά να... γυρίσετε το κλειδί της μοτοσυκλέτας που εσείς θα διαλέξετε, πληρώνοντας ένα σταθερό ποσό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονομίσθωσης

Ακόμα ένας σημαντικός άσος στο μανίκι της απόκτησης μοτοσυκλέτας μέσω leasing είναι και η δυνατότητα ελεύθερης επιλογής της μοτοσυκλέτας της αρεσκείας σας, σε συνδυασμό με το επίπεδο εξοπλισμού που θα τη συνοδεύει. Έτσι, κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να οδηγεί για όσο διάστημα τον εξυπηρετεί τις πιο σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες μοτοσυκλέτες της αγοράς, εκμεταλλευόμενος όλα τα προνόμια και πλεονεκτήματα της χρονομίσθωσης.

Η ANDELI Mototouring παρέχει σύγχρονες, εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις χρονομίσθωσης και ενοικίασης μοτοσυκλετών. Ως επίσημος και αποκλειστικός συνεργάτης του ομίλου ΣΑΡΑΚΑΚΗ, επίσημου εισαγωγέα και διανομέα της Honda στην Ελλάδα, η ANDELI Mototouring δραστηριοποιείται και στην οργάνωση ταξιδιών με μοτοσυκλέτα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

ANDELI Mototouring, Λεωφ. Μεσογείων 355, Χαλάνδρι, 210.6533.968, info@andelimototouring.gr, www.andelimototouring.gr

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου