27 Ιαν 2018

Ferrari: Under the skin

Μια μοναδική έκθεση λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο, μέχρι τις 15 Απριλίου του 2018, με θέμα τα αυτοκίνητα και την αγωνιστική φιλοσοφία της Ferrari.

«Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι όμορφα ή άσχημα. Όμορφα τα χαρακτηρίζεις όταν νικούν» συνήθιζε να λέει ο Enzo Ferrari, ιδρυτής της διασημότερης εταιρείας στον κόσμο και ταυτόχρονα μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία της Αυτοκίνησης. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, αλλά και πολλά άλλα που ανήκουν στην απαράμιλλη ταυτότητα της Ferrari, διοργανώνεται στο Design Museum του Λονδίνου μια μεγάλη έκθεση που ξεκινά από το 1947 και δεν ολοκληρώνεται μόνο με τα μονοθέσια του σκληρά δοκιμαζόμενου εδώ και λίγα χρόνια Michael Schumacher, αλλά φθάνει σχεδόν έως τις ημέρες μας.

Στόχος της η εξερεύνηση και κατανόηση των ξεχωριστών στοιχείων που έκαναν ονομαστή την εταιρεία από το Μαρανέλο. Η έκθεση θα λειτουργήσει ως τις 15 Απριλίου 2018, με ωράριο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (ο τελευταίος επισκέπτης εισέρχεται σε αυτήν στις 5). Αν λοιπόν ως τότε βρεθείτε για επαγγελματικούς ή και για άλλους λόγους στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, μην παραλείψετε να την επισκεφτείτε.


Design Museum: 224-238 Kensington High Street, London W8 6AG www.designmuseum.org


Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: