top icon
Eλληνικοί αγώνες

On Sale Rally Team: Το πλήρωμα και τα μέλη της ομάδας (+videos)

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, γνωρίζουμε ακαλύτερα την “On Sale Rally Team” και το πλήρωμά της, Γιώργο Κεχαγιά-Μάριο Τσαούσογλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και το Κύπελλο Ράλλυ Χώματος έχει αρχίσει, με την αγωνιστική ομάδα “On Sale” να προετοιμάζεται πυρετωδώς, για το 38ο Ράλλυ Φθιώτιδος, που θα αποτελέσει την πρεμιέρα του θεσμού στις 19-20 Ιουνίου.

Η νεοσύστατη ομάδα, με πλήρωμα σε ένα ολοκαίνουργιο Skoda Fabia Rally2 evo τους Γιώργο Κεχαγιά-Μάριο Τσαούσογλου, πραγματοποίησε στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων μια διεθνών προδιαγραφών παρουσίαση των σχεδίων της, που για φέτος περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος και βέβαια Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς και σε επιλεγμένους ασφάλτινους αγώνες.

Δείτε video από την παρουσίαση της ομάδας

On Sale Rally Team: Το πλήρωμα και τα μέλη της ομάδας

Επικεφαλής της ομάδας “On Sale”, που έχει ως μότο τη φράση “nothing is impossible” είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ταυτόχρονα ηγείται της ομώνυμης εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Πλήρωμα της “On Sale Rally Team”, που θα μοιραστεί το Skoda Fabia Rally2 evo κατά τη διάρκεια της χρονιά, είναι οι Γιώργος Κεχαγιάς και Μάριος Τσαούσογλου.

On Sale Rally TeamΤην τεχνική υποστήριξη του εγχειρήματος έχει αναλάβει η Kirkos Racing, ενώ team manager είναι ο Λώρης Μελετόπουλος “ΕΛ ΕΜ”.

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τα χωμάτινα ελληνικά ράλλυ, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε καλύτερα τους Γιώργο Κεχαγιά, Μάριο Τσαούσογλου και την δομή της ιδιαίτερα φιλόδοξης αυτής αγωνιστικής ομάδας.

Giorgos Kechagias 02

Οδηγός On Sale Rally Team: Γιώργος Κεχαγιάς

Ο Γιώργος Κεχαγιάς μεγάλωσε σε οικογένεια και περιβάλλον που οι αγώνες ήταν κάτι παραπάνω από πάθος. Ο ίδιος δεν ξέφυγε από τον κανόνα και ξεδίπλωσε το ταλέντο του μέσα από τους αγώνες Αναβάσεων, αλλά και Ταχύτητας.

Η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Οδηγώντας ισχυρές κατασκευές, όπως το ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό Ford RS 500, κατάφερε να κερδίσει τίτλους, αλλά και να σημειώσει κορυφαίους χρόνους σε επίπεδο γενικής και στις δύο μορφές αγώνων, απέναντι σε συνδυασμούς με ταχύτερες και σαφώς πιο σύγχρονες κατασκευές.

On Sale Rally Team

Η πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα Ράλλυ έγινε το 2014, με Ford Escort WRC στο ασφάλτινο Παλάδιο. Αμέσως έδειξε την ταχύτητα και το πληθωρικό ταλέντο του, τερματίζοντας 3ος γενικής.

Ακολούθησαν επιλεκτικές εμφανίσεις, μέχρι τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στο χώμα το 2017, και μάλιστα στο Ράλλυ Ακρόπολις. Το 2018 και παρά την ελάχιστη εμπειρία του στο συγκεκριμένο οδόστρωμα, ο Γιώργος τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Χώματος.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, έχοντας πλέον προσθέσει την εμπειρία αγωνιστικών χιλιομέτρων, ο Γιώργος κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος.

Giorgos Kechagias 01

Γιώργος Κεχαγιάς

Ημερομηνία Γέννησης: 3/10/1985

Ύψος: 1.80

Πρώτη συμμετοχή: Ανάβαση Πορταριάς 2004

Πρώτη νίκη: Αγώνας Ταχύτητας Μέγαρα 2006

Νίκες (Ράλλυ): 2

Πόντιουμ (Ράλλυ): 10

Συμμετοχές (Ράλλυ): 18

Σημαντικότερες επιτυχίες: 1ος Π. Χώματος 2019, 2ος Π. Χώματος 2018, 1ος Π. Αναβάσεων Κατηγορία Ε ’16-‘17

Marios Tsaousoglou 02

Συνοδηγός On Sale Rally Team: Μάριος Τσαούσογλου

Ο Μάριος Τσαούσογλου θεωρείται σήμερα ένας από τους πλέον έμπειρους συνοδηγούς στο χώρο των αγώνων, κάτι που αποδεικνύουν και οι 128 συμμετοχές που μετράει έως τώρα στην καριέρα του.

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα, όμως τα Ράλλυ τον κέρδισαν νωρίς, οπότε πραγματοποίησε τον πρώτο του αγώνα δίπλα στον Σωτήρη Μαλακτάρη το 2003.

Στη συνέχεια απέκτησε μεγαλύτερη εμπειρία μαζί με τον Κλέωνα Ζαδέ, για να επιστρέψει στο πλευρό του Μαλακτάρη, με τον οποίο και εντυπωσίασαν στην άσφαλτο με το Citroen Saxo.

Το 2013, κατέκτησε ως συνοδηγός του Κωνσταντίνου Χαλιβελάκη, το Κύπελλο Χώματος.

Έχοντας ήδη καθιερωθεί, το 2015 βρέθηκε δίπλα στον Τάκη Καμπύλη στο απαιτητικό Skoda Fabia S2000.

On Sale Rally Team

Από το 2019 είναι συνοδηγός του Γιώργου Κεχαγιά, με τον οποίο συνδυάζονται ιδανικά εντός, αλλά και εκτός μπάκετ.

Διόλου τυχαία, ο Γιώργος με τον Μάριο στο δεξί μπάκετ, κατέκτησε το Παν.Π. Χώματος το 2019.

Τίτλο που ο 39χρονος συνοδηγός δεν πανηγύρισε, αφού σε έναν αγώνα δεν είχε λάβει μέρος, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσει στο τέλος τους απαραίτητους βαθμούς.

Ο Μάριος διακρίνεται για τη μεθοδικότητα, τη σχολαστικότητα, αλλά και το ταλέντο του να προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό διαβάζοντας τις σημειώσεις.

Έχει βρεθεί επίσης δίπλα σε οδηγούς όπως οι: Γιάννης Αναγνωστάκος, Σάββας Λευκαδίτης, Ανδρέας Ντόφης, Γιώργος Αναπολιοτάκης και πολλοί άλλοι!

Marios Tsaousoglou 01

Μάριος Τσαούσογλου

Ημερομηνία Γέννησης: 1/8/1982

Ύψος: 1.75

Πρώτη συμμετοχή: Αττικό Ράλλυ 2003

Πρώτη νίκη: Ράλλυ Σπριντ Μετεώρων 2013

Νίκες: 11

Πόντιουμ: 28

Συμμετοχές: 128

Σημαντικότερες επιτυχίες: 1ος Κύπελο Χώματος 2013, 2ος Πρωτάθλημα Χώματος 2019

On Sale Rally Team

On Sale Rally Team – Ταυτότητα

Πλήρωμα: Γιώργος Κεχαγιάς – Μάριος Τσαούσογλου

Αυτοκίνητο: Skoda Fabia Evo R5

Team Manager: Λώρης Μελετόπουλος

Συντονιστής: Λεωνίδας Κύρκος

Mηχανικοί: Λάμπρος Κύρκος, Παναγιώτης Κύρκος, Τάσος Ιασαίδης, Σταύρος Φιλίππου, Βασίλης Μπόκας

Xορηγός: On Sale

Ελαστικά: Pirelli

Για να παρακολουθείτε την προσπάθεια των Κεχαγιά-Τσαούσογλου, μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα της On Sale Rally Team στο Facebook.

Δείτε πλάνα από την πρώτη δοκιμή του Skoda Fabia Rally2 evo σε χωμάτινη επιφάνεια

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ