top icon
Eλληνικοί αγώνες

On Sale Rally Team: Σοβαροί!

Ο τίτλος ταιριάζει σε μια ομαδική προσπάθεια που ξεπερνάει με στυλ την ελληνική πραγματικότητα…

Πληκτρολογείς «On Sale» και με την προσθήκη «Rally Team» εκπλήσσεσαι ευχάριστα. Πρόκειται για μια τεκμηριωμένα διεθνή προσπάθεια, συνδεδεμένη με το πάθος του κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου για τον τέλειο, και εδώ ταιριάζουν απόλυτα το ιδιόκτητο Skoda Fabia R5 EVO, βαμμένο με γούστο, το πλήρωμα, οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης με βαρύ ιστορικό και την ποιότητα εκτός μπάκετ, που λείπει ευρύτερα στο χώρο. Αντίστοιχα, ψάξε και θα βρεις μαζί τους μια ομάδα τεχνικών σε επίπεδο τουλάχιστον ERC.

On Sale

Αξίζει μάλιστα να τους παρακολουθήσεις, είτε εξελίσσουν, με τη συνδρομή κορυφαίων που έρχονται για να στηρίξουν και όχι για να διδάξουν, είτε, ακόμα περισσότερο, υπό πίεση πάνω στον αγώνα. Διδάσκουν ηρεμία, χαμηλούς τόνους ακουστικά και αποδίδουν όπως μια καλά ρυθμισμένη μηχανή.

Πανικός δεν προκύπτει, και όλοι τους είναι ταγμένοι ώστε η ζωή του Γιώργου και του Χρήστου στα μπάκετ να είναι εύκολη, ώστε να έχουν να ασχοληθούν με το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια ομαδική προσπάθεια, που ταιριάζει με την ψυχοσύνθεση του κ. Νίκου και του Γιώργου, γεννημένων πρωταθλητών.

On Sale

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι συνεργάζονται με τον team manager Νώντα Δουζίνα, τύπος-ήρεμη δύναμη, με σταθερές, μη διαπραγματεύσιμες αξίες και αρχές συνδεδεμένες με την αγωγή του, έργο των γονιών του. Συνολικά, πρόκειται για αυτό το διαφορετικό που χαρακτηρίζει τον Έλληνα όταν δημιουργεί σε υψηλό επίπεδο, οπότε το συναίσθημα αποτελεί στοιχείο ενός ζηλευτού επαγγελματισμού…

Nothing is impossible

Ήταν το αρχικό τους μότο, και μας αρέσει να το συνδυάζουμε μαζί τους υπεράνω χρόνων στις ειδικές διαδρομές, νικών και τίτλων. Άλλωστε δεν τους λείπουν, και έχουμε απολαύσει Γιώργο Κεχαγιά στην κυριολεξία να πυροβολεί, να μη συμβιβάζεται και να διεκδικεί το ακατόρθωτο, κάτω από απαιτητικές συνθήκες.

Σε άλλο επίπεδο σήμερα στις χωμάτινες διαδρομές, και να υπενθυμίσουμε ότι η On Sale και o Γιώργης Κεχαγιάς δίδαξαν αγωνιστικό ήθος απέχοντας από το Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2022, υποστηρίζοντας την προσπάθεια αναγνώρισης των αθλητών από την Ομοσπονδία τους.

On Sale

Διαβάστε επίσης: On Sale Rally Team: Τίποτα δεν είναι αδύνατο

Τι να γράψουμε για τον Χρήστο Κουζιώνη, έναν από τους λίγους gentlemen του χώρου, έναν πραγματικό εραστή του motorsport με έκφραση τα ράλλυ. Ζει τη στιγμή όπως ελάχιστοι, με τον ενθουσιασμό που απαιτείται ακόμα και όταν οι αριθμοί σε δείχνουν χορτάτο. Σημαντικό ότι οι δυο τους, Κεχαγιάς και Κουζιώνης, έχουν από πέντε ΡΑ, και φέτος, σε σωστό χρόνο, έχει μπει ψηλά ο πήχης…

Τους γνωρίζεις

Τους βλέπεις και το ξέρεις· χωρίς τοξικότητα και με την υπομονή που τους διακρίνει, έχουν περάσει από την αξιοπρέπεια, που άλλωστε τους χαρακτηρίζει, στη διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού. Αντιμετωπίζουν μάλιστα με την ήρεμη δύναμή τους, στοιχείο Πρωταθλητών, την πρόκληση Ράλλυ Ακρόπολις, βλέποντας πλέον και τον ξένο συναγωνισμό, ό,τι τους ταιριάζει. Μακάρι να βρουν και μιμητές. Είπαμε: Σοβαροί._ Σ. Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ