Η επί σειρά ετών αλυτάρχης του Ράλλυ Ακρόπολις και μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΑ, κ. Ανίτα Πασαλή ανέλαβε καθήκοντα Sporting Delegate στη FIA για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ!

Μία σημαντική διάκριση και τιμή για τον κόσμο των ελληνικών αγώνων, αποτελεί η ανάθεση στην κ. Ανίτα Πασαλή καθηκόντων Sporting Delegate στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της FIA. Η μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΑ, από αυτήν τη χρόνια θα εκτελεί χρέη παρατηρητή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στους αγώνες του ΕRC, έχοντας υπό την ευθύνη της και τη σύνταξη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος κάθε γύρου του θεσμού.  

H κ. Ανίτα Πασαλή ενεπλάκη στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου αρχικά ως αγωνιζόμενη, και συγκεκριμένα από το δεξί μπάκετ του μετέπειτα συζύγου της, Νίκου Πασαλή. Από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σταμάτησε την αγωνιστική της εμπλοκή και ασχολήθηκε με το οργανωτικό μέρος. Διετέλεσε για περισσότερο από μία δεκαετία αλυτάρχης του Ράλλυ Ακρόπολις, όταν ο αγώνας μας ξεχώριζε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, όντας και η πρώτη γυναίκα σ´ αυτήν τη νευραλγική θέση, αλλά και ομολογουμένως ανάμεσα στους κορυφαίους παγκοσμίως. Η συνεισφορά της στην επιτυχία του αγώνα ήταν τεράστια και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τη FIA. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΑ στο χώρο των ελληνικών αγώνων, ενώ άμεσα αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα στη FIA!_ Π. Τ.

 

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά