Μπορεί ο νεαρός Έλληνας οδηγός, Διονύσης Λιβέρης, να ήταν σαφώς ο ταχύτερος στο φινάλε του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος καρτ Rotax στο Wackersdorf της Βαυαρίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως ο… διάβολος έβαλε την ουρά του ώστε να τερματίσει στην έβδομη αντί για την πρώτη θέση.

Τα καθοριστικά περιστατικά ήταν η αποκόλληση της πλεξούδας των ηλεκτρονικών στον πρώτο προκριματικό αγώνα, γεγονός που ανάγκασε τον Διονύση Λιβέρη σε εγκατάλειψη και δεύτερον μια σύγκρουση στον πρώτο τελικό την ώρα που ο Έλληνας οδηγός προσπαθούσε με θεαματικές προσπεράσεις να ξεπεράσει το χάντικαπ των προκριματικών.

Πικρή παρηγοριά για τον 16χρονο Έλληνα ήταν οι ταχύτεροι γύροι που σημείωσε και στους δύο τελικούς της διοργάνωσης, στον προκριματικό αγώνα που τερμάτισε και σε όλα τα ελεύθερα δοκιμαστικά που έλαβε μέρος.

Επόμενος και τελευταίος για τη φετινή σαιζόν αγώνας του Διονύση είναι το φινάλε του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος BNL των Κάτω Χωρών στην περίφημη πίστα Genk του Βελγίου στις αρχές Οκτωβρίου.

Ο Διονύσης Λιβέρης αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης ομάδα DAEMS από το Βέλγιο στην ανώτατη διαμόρφωση DD2 των 35 ίππων, δύο ταχυτήτων και φρένων στους τέσσερις τροχούς. Τον Λιβέρη προπονεί ο κορυφαίος Έλληνας καρτίστας Γιάννης Αντωνιάδης και υποστηρίζουν η ΕΛΒΑΛ-Χ ΑΛΚΟΡ με τα άφλεκτα υλικά etalbondA2, η ομογενής οικογένεια Spanos με την ομάδα αμερικανικού φουτμπόλ Los Angeles Chargers, η ενεργειακή εταιρεία ContourGlobal και η Chipita-7Days.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά