Με 58 συμμετοχές θα γίνει την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη το 4ο Rally Regularity Σικυωνίων. Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, με την αρωγή της Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων.

Όλη η ιστορία της Αυτοκίνησης δίνει το παρών στον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Σικυωνίων, αλλά και από όλους τους φίλους του Ιστορικού αυτοκινήτου. Tα αυτοκίνητα θα βρεθούν την Κυριακή το πρωί (10.00) στην πλατεία του Κιάτου (Δημαρχείο) για να ξεκινήσουν την όμορφη βόλτα στην ορεινή Κορινθία. Η διαδρομή του αγώνα είναι χωρισμένη σε 2 τμήματα με ενδιάμεσο σταθμό την Λίμνη Δόξα, το συνολικό μήκος είναι 150 χλμ με 8 regularity ειδικές διαδρομές. Ο τερματισμός θα γίνει φέτος στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου και η απονομή των επάθλων στο Μare Marine.

Xορηγός του αγώνα η Aσημάκης Ανταλλακτικά. Υποστηρικτές οι Κefalas Service, Γκορίτσας Χωματουργικά, Κωστάκης Ν.ΕΕ, Γκορίτσας Πλακάκια. Για την επικοινωνία φροντίζουν το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, η εφημερίδα Κορινθιακή, η τηλεόραση SuperTv, τα sites Korinthostv, Korinthosnews, parakato και οι ραδιοφωνικοί Σταθμοί brake 100.8 & Ηλέκτρα 98,8. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθίας,www.alak.gr, και στα τηλέφωνα 2741072998 & 6947814171 Σωτηρόπουλος Γιώργος._Δελτίο Τύπου.

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο στο τέλος του άρθρου τις συμμετοχές του 4ου Rally Regularity Σικυωνίων 2019

Συνημμένα Αρχεία

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά