Στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η φαντασμαγορική Πανηγυρική Εκκίνηση του MyKteo 7ου Φθινοπωρινού Ράλλυ.

Τα 55 πληρώματα που πήραν εκκίνηση χειροκροτήθηκαν από τους πολλούς θεατές που έδωσαν το παρών στην όμορφη αυτή τελετή που σηματοδότησε την έναρξη του τελευταίου γύρου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ. Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης βραβεύθηκε από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 1993, Κωνσταντίνος Αποστόλου ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των ράλλυ το 1969! 50 χρόνια ράλλυ, λοιπόν, για τον οδηγό που επιστρέφει έπειτα από 22 χρόνια στο τιμόνι της Lancia Delta Integrale 16V. Οι οδηγοί φάνηκαν ενθουσιασμένοι τόσο από την ποιότητα, όσο και από την ποσότητα των συμμετεχόντων, την επιλογή των ειδικών διαδρομών και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας το βράδυ του Σαββάτου. Δήλωσαν έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στις 5 ειδικές διαδρομές του αγώνα, ενός αγώνα που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδος του 2019.

MyKteo 7ο Φθινοπωρινό Ράλλυ

Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει 2 περάσματα από τις ειδικές διαδρομές, Αγία Ευθυμία και Καρούτες και μία από την Άμφισσα, με τα πληρώματα να τερματίζουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 16.46. Ο δρόμος κλείνει για τους θεατές 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αυτοκινήτου. Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/ Γραφείο Τύπου Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)

MyKteo 7ο Φθινοπωρινό Ράλλυ

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά