Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Παναγιώτης Κουτσίκος: Ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, έχρισε ως νέο πρόεδρο της ΕΠ.Α., τον Τάκη Κουτσίκο. Ας τον γνωρίσουμε!

Ο 68χρονος Τάκης Κουτσίκος, που έχει σπουδάσει Ιατρική στη Νάπολη, υπήρξε εξαιρετικός αγωνιζόμενος παντός καιρού και εδάφους. Οδήγησε από Starlet και Golf, μέχρι Delta HF και Lancia 037, ενώ ποτέ δεν κρύφτηκε: λατρεία του οι BMW 2002, τη στιγμή που ξεχωρίζει και το Renault 5 Alpine Group 2. Από πολύ νέος στο επιχειρείν σε διάφορα δημιουργικά projects, κατέθεσε ψυχή, κόπο και χρόνο στην πώληση ανταλλακτικών ΒΜW και όχι μόνο.

Τα τελευταία χρόνια προέκυψε το Casa e Campo, χώρος πολύ υψηλού επιπέδου για διοργάνωση εκδηλώσεων. Έργο του, με τη σύζυγό του κ. Λουκία Λυθοξόου, αφιερωμένο στην κόρη του, κ. Αγγελική Κουτσίκου. Όλα, μέσα από τη νοικοκυρεμένη στο μυαλό του ισορροπία, με ικανότητα στο να βάζει τις υποδομές για το τέλειο και με αισιόδοξη διάθεση απένατι και στο ακατόρθωτο.

Panagiotis Koutsikos

Σε σχέση με τα κοινά των αγώνων, ποτέ δεν έκρυψε το έντιμο πάθος του για προσφορά, με ευαισθησία για το χώρο. Η διαδρομή του από τον ΣΒΟΑΑ και τον ΣΟΑΑ τον οδήγησε στην ΕΠΑ, και σήμερα, έπειτα από την αιφνιδιαστική παραίτηση του Σωκράτη Τσολακίδη, επελέγη από το ΔΣ της Ομοσπονδίας για τη θέση του Προέδρου του σημαντικότερου οργάνου των ελληνικών αγώνων. Δίπλα του, η ομάδα “Τσολακίδη”, με την προσθήκη της κ. Κατερίνας Χαλιβελάκη, της Προέδρου του ΑΣΜΑ. Σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση των ελληνικών αγώνων, καλή επιτυχία._ 4Τ.

Υγ. Ο Σωκράτης Τσολακίδης κύριος ήρθε, κύριος έφυγε και μάλιστα απογοητευμένος από ένα χλωμό περιβάλλον με αμφιλεγόμενες αρχές. Απλά, αν υπήρχε ηγέτης θα συνέθετε όλες τις ισχυρές προσωπικότητες, που θέλουν τρόπο, όντας μαλωμένοι με την προδοσία._ Σ.Χ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου