top icon
Αγώνες

Roustemis Motorsport: έτοιμοι να σαλπάρουν οι «Παναγιώτης Ρουστέμης» – Κώστας Νικολόπουλος

Στην Πύλη Ε10 στο λιμάνι του Πειραιά, μπροστά στο WorldChampion Jet της SEAJETS, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Citroen DS 3 Rally2, με το οποίο θα λάβουν μέρος στο Ράλλυ Ακρόπολις οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Κώστας Νικολόπουλος.

Διαφορετικότητα
Μετά τις πολύ όμορφες παρουσιάσεις των αγωνιστικών ομάδων On Sale Rally Team, των Γιώργου Κεχαγιά- Μάριου Τσαούσογλου (Skoda Fabia Rally2 evo) και Ad-Momentum Racing Team, των Γιάννη Πλάγου-Άλκη Ρέντη (Citroen C3 Rally2), γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη όμορφης και διαφορετικής παρουσίασης για τα ελληνικά δεδομένα.

Μέσα από το εντυπωσιακό WorldChampion Jet της SEAJETS, εμφανίστηκε το γαλλικό Citroen DS 3 Rally2, με τον πολύ όμορφο φωτισμό και τους τεχνιτούς καπνούς να δημιουργούν μια πολύ εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το πλήρωμα «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Κώστας Νικολόπουλος, υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους φορώντας τον αγωνιστικό του εξοπλισμό, δίνοντας αύρα εκκίνησης αγώνα Ράλλυ. Στη συνέχεια πήραν τον λόγο, για να ευχαριστήσουν όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν το εγχείρημα τους αυτό από την πρώτη στιγμή.

Roustemis Motorsport

SEAJETS-Racing to Summer
Με το WorldChampion Jet της ναυτιλιακής εταιρείας SEAJETS να δεσπόζει στο λιμάνι του Πειραιά, είδαμε πως για ακόμη μία φορά η SEAJETS, στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην χώρα μας, με αυτή την όμορφη παρουσίαση. Μπορεί ο Μάριος Ηλιόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας να έλειπε από την εκδήλωση λόγο έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων, το καμάρι του στόλου του, WorldChampion Jet σε συνδυασμό με το γαλλικό Citroen DS 3 Rally2, το οποίο μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων πάνω σε αυτό, έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά το τέλος της όμορφης αυτής παρουσίασης, οι «Παναγιώτης Ρουστέμης» και Κώστας Νικολόπουλος μοιράστηκαν τις σκέψεις τους μαζί μας.

Roustemis Motorsport

Roustemis Motorsport
«Παναγιώτης Ρουστέμης»
Νιώθω ευλογημένος, που έχω καταφέρει να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Καταφέραμε και έχουμε στην κατοχή μας, ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Rally2, με το οποίο θα συμμετέχουμε όχι μόνο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Είναι πολύ σημαντική για εμένα αυτή η μέρα, καθώς κόποι και θυσίες ετών αποδίδουν. Η φετινή προσπάθεια είναι διαφορετική και αυτό μου δίνει και εμένα ένα κίνητρο να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Είχα αγωνιστεί το 2018 στο Ράλλυ Ακρόπολις και γνωρίζω πως είναι πολύ σπουδαίος ο συγκεκριμένος αγώνας για κάθε Έλληνα αγωνιζόμενο. Φέτος και με τον Κώστα δίπλα μου ως συνοδηγό, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μπορεί στην Λαμία, στον πρώτο αγώνα που δώσαμε να είχαμε μια εγκατάλειψη αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πήραμε θετικά στοιχεία. Γίναμε ακόμη πιο έμπειροι σε κάποιους τομείς και είδαμε που πρέπει να βελτιώσουμε το Citroen DS 3 Rally2. Θα δουλέψουμε και θα είμαστε έτοιμοι ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα και με έχει κάνει να αγαπήσω αυτό που λέγεται Μηχανοκίνητος Αθλητισμός. Φυσικά την SEAJETS, η οποία είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και φέτος είναι ο μεγάλος μας χορηγός στην προσπάθεια που κάνουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο περιοδικό 4Τροχοί, την CosmoteTV, το Automotopatras και σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης που προβάλουν την προσπάθεια μας.

Roustemis Motorsport

Κώστας Νικολόπουλος
Για εμένα είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό και είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι του. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρίσκομαι και εγώ σε μια τόσο όμορφη παρουσίαση. Εγώ σαν Κώστας, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ την οικογένεια Ρουστέμη, που μου έδωσαν την δυνατότητα να είμαι και εγώ πρωταγωνιστής σε αυτήν την προσπάθεια. Αναφορικά με το Ράλλυ Ακρόπολις, εγώ θα σας πω μόνο ότι ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω, πως θα πάρω μέρος σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα. Ήταν ένα όνειρο και τώρα θα γίνει πραγματικότητα. Χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε είναι μια πρόκληση για εμάς και μας αρέσουν οι προκλήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πιστεύουν σε εμάς και ελπίζω πως θα τους δικαιώσουμε.

Κείμενο/Φωτογραφίες: Γιάννης Τσινάβος

Roustemis Motorsport

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ