Αγώνες Formula 1

F1: Δύο μέλη της Renault θετικά στον κορωνοϊό πριν το τεστ του Fernando Alonso

Δύο μέλη της ομάδας της Renault βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, μόλις μία μέρα πριν το τεστ του Fernando Alonso στη Βαρκελώνη.

Ο Fernando Alonso επέστρεψε σήμερα στο cockpit ενός μονοθέσιου της Renault μετά το 2009, οδηγώντας στο πλαίσιο filming day την RS20, στην πίστα της Καταλωνίας.

Ωστόσο, δεν ήταν παρόντες όλοι οι μηχανικοί που αναμενόταν να βρίσκονται στην πίστα, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RaceFans.net, δύο εξ αυτών βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό πριν φτάσουν στο σιρκουί, ενώ συνολικά έξι τέθηκαν σε περιορισμό, όντας στενές επαφές των κρουσμάτων.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως η ομάδα παραβίασε με οποιονδήποτε τρόπο τα πρωτόκολλα της FIA σχετικά με τον Covid-19. Επίσης, κανείς εκ των νοσούντων δεν είχε έρθει σε επαφή με τον CEO της εταιρείας, Luca de Meo, ή τον επικεφαλής της ομάδας, Cyril Abiteboul.

Αυτή είναι η τέταρτη ομάδα που αντιμετωπίζει κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό της, μετά τη McLaren, τη Racing Point και τη Mercedes.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές φωτογραφίες από το σημερινό τεστ του Ισπανού 2 φορές πρωταθλητή στην πατρίδα του._Δ.Μ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου