Αγώνες Formula 1

F1: Leclerc και Sainz θα οδηγήσουν τη Ferrari SF71H την ερχόμενη εβδομάδα

Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz θα οδηγήσουν το μονοθέσιο της Ferrari από το 2018 στο Φιοράνο, ως προετοιμασία ενόψει των χειμερινών δοκιμών του Μαρτίου.

Ο Carlos Sainz δεν έχει μπει ακόμα σε μονοθέσιο της Ferrari, καθώς δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο τεστ του Δεκεμβρίου μετά το GP στη Yas Marina.

Ως εκ τούτου, η ομάδα έχει σχεδιάσει ένα τεστ στην ιδιόκτητη πίστα της στο Φιοράνο, στο οποίο ο Ισπανός θα οδηγήσει την SF71H, το μονοθέσιο των Ιταλών από το 2018, την ερχόμενη εβδομάδα σε άγνωστη -προς το παρόν- ημερομηνία.

Αυτή θα είναι η πρώτη επαφή του νέου οδηγού της Scuderia με τις διαδικασίες που ακολουθεί η ομάδα στην πίστα - ένα κομμάτι της δουλειάς που είναι άκρως σημαντικό να γνωρίζει ο κάθε οδηγός προτού ξεκινήσει η σεζόν.

Στο ίδιο τεστ θα συμμετάσχει κι ο Charles Lelcerc, ο οποίος αναρρώνει μετά τη διάγνωσή του με τον κορωνοϊό, έχοντας ήπια συμπτώματα, απομονωμένος στο σπίτι του στο Μονακό.

Το επίσημο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα λάβει χώρα το τριήμερο 12-14 Μαρτίου, στην πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν.

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου