Αγώνες Formula 1

F1: Ο Hulkenberg στην θέση του άρρωστου Stroll για το GP Άιφελ

Ο Nico Hulkenberg θα αντικαταστήσει τον Lance Stroll για το υπόλοιπο του Grand Prix του Άιφελ, με τον Καναδό να νιώθει αδιάθετος από το πρωί του Σαββάτου.

Ο Lance Stroll ένιωσε αδιάθετος το πρωί του Σαββάτου, κι αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο FP3, το μοναδικό session ελεύθερων δοκιμών πριν τις κατατακτήριες στο Nurburgring.

Αν και ο Stoffel Vandoorne, που εκτελεί χρέη αναπληρωματικού οδηγού για τη Racing Point, βρίσκεται ήδη στην πίστα, η ομάδα προτίμησε τον Nico Hulkenberg, που θα ερχόταν στο Ring για να μεταδόσει τον αγώνα για λογαριασμού του RTL.

Έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε αρνητικό, οπότε του δόθηκε η άδεια να εισέλθει στο paddock και να οδηγήσει για τρίτη φορά φέτος για λογαριασμό της ομάδας του Silverstone, μετά το Βρετανικό GP και το GP 70ης Επετείου.

Γίνεται ο πρώτος οδηγός μετά τον Paul di Resta στην Ουγγαρία το 2017 που αναλαμβάνει να οδηγήσει για μία ομάδα από τις κατατακτήριες και μετά._Δ.Μ.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου