Αγώνες Formula 1 WRC

#ΜένουμεΣπίτι με παλιούς αγώνες F1, WRC και MotoGP

Όσο εξασκούμε το social distancing και μένουμε σπίτι, τα τρία κορυφαία μηχανοκίνητα σπορ έχουν τη λύση για τη διασκέδασή μας, χάρη στο αρχειακό υλικό που προσφέρουν.

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει βάλει κάθε αγωνιστική δράση «στον πάγο», όμως το αρχειακό υλικό, οι παλιοί αγώνες δύνανται να γίνουν το υποκατάστατο για αυτές τις εβδομάδες που ακολουθούν.

Όσο, λοιπόν, μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, μπορούμε να κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν - κι αυτό πια είναι πιο εύκολο από ποτέ.

Το F1 TV (είτε στο απλό, είτε στο Pro πακέτο του) προσφέρει αγώνες από τη δεκαετία του '80 ακόμα μέχρι και σήμερα, σε εξαιρετική ανάλυση και με την αγγλική περιγραφή (αυτό σημαίνει Murray Walker, για τους πιο παλιούς). Η χρέωση είναι 25€/χρόνο για το απλό πακέτο, ή 50€/χρόνο για το Pro. Αξίζει, ειδικά η Pro εκδοχή, καθώς έχετε και την δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανά των αγώνων, όταν αυτοί αρχίσουν ξανά.

Έπειτα, σε αυτόν τον σύνδεσμο θα βρείτε παλιούς αγώνες του MotoGP, χωρίς χρέωση, ως τις 27 Απριλίου. Θα πρέπει να εγγραφείτε, όμως, για να έχετε πρόσβαση στα βίντεο.

Σε ό,τι αφορά το WRC, η κορυφαία διοργάνωση ράλλι διατηρεί εδώ και χρόνια ειδικές playlist στο YouTube, δωρεάν για όλους, με onboard πλάνα και ολόκληρες ανασκοπήσεις αγώνων/σεζόν. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Σύντομα, όμως, και οι συνδρομητές του WRC+ θα έχουν πρόσβαση σε παλαιότερους αγώνες, όπως ενημέρωσε χθες με σχετικό e-mail η υπηρεσία.

Επιλογές υπάρχουν, αρκεί να έχετε τη διάθεση για νοσταλγία. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, βάλτε στην τηλεόραση τον αγώνα της αρεσκείας σας, θυμηθείτε τα παλιά, και οι πιο νέοι, μάθετε για το σπορ που αγαπάτε από το πώς ήταν δύο ή τρεις δεκαετίες πίσω. 

Και δεν ξεχνάμε ποτέ: #ΜένουμεΣπίτι, για να προστατεύσουμε εαυτούς κι αυτούς που αγαπάμε._Δ.Μ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου