top icon
Αγώνες

Ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις οι Καρέλλης – Μαχαίρας με Citroen C3 Rally2

Το ελληνικό πλήρωμα της Citroen Karellis έφτασε στον τερματισμό έχοντας σημειώσει πολύ καλούς χρόνους στις απαιτητικές ειδικές του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις και πάνω από όλα κερδίζοντας τον θαυμασμό και την αγάπη των θεατών για το θέαμα που προσέφεραν.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρυσόστομος Καρέλλης δήλωσε: Άνθρωποι και μηχανές για τέσσερις ημέρες ήρθαν στα όρια τους. Όσο για εμάς, αποδείξαμε πως είμαστε μαχητές και δεν τα παρατάμε ποτέ. Φτάσαμε πολύ κοντά στο ακατόρθωτο, να είμαστε ανάμεσα στις πρώτες θέσεις στα ελληνικά πληρώματα και γράψαμε πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους σε όλες σχεδόν τις ειδικές, κερδίζοντας το χειροκρότημα και μείναμε θεωρώ, από τα μηνύματα που λαμβάνω χαραγμένοι στην μνήμη των θεατών.

Μέσα στο παιχνίδι βέβαια και οι ατυχίες για πολλά πληρώματα μέσα σε αυτά και εμείς. Κρατάμε τα θετικά αξιοποιούμε την προβολή και την αγάπη που εισπράξαμε και συνεχίζουμε δυναμικά. To πλήρωμα είχε μια σειρά από ατυχίες που κατέληξαν στη μερική ανατροπή του αγωνιστικού Citroen C3 Rally2 που οδηγούσαν, στην ειδική του Ταρζάν 1, το Σάββατο, γεγονός που τους ανάγκασε να γυρίσουν νωρίτερα στο service park και να πάρουν ποινή 40’.

Karellis Maxairas Citroen C3 Rally2

Παρά όλα αυτά, συνέχισαν δυναμικά την Κυριακή και ολοκλήρωσαν τον αγώνα φτάνοντας μέχρι την 24η θέση της κατάταξης WRC2, λόγω των εξαιρετικών χρόνων που είχαν σημειώσει στις προηγούμενες ειδικές, δίνοντας το καλύτερο μήνυμα στους πολυπληθείς οπαδούς τους, ότι αυτό που έχει σημασία είναι η συμμετοχή και το «να μην τα παρατάς» όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες.

Karellis Maxairas Citroen C3 Rally2

Ο έμπειρος και γνωστός από τη μακροχρόνια δράση του στους αγώνες, συνοδηγός, Λεωνίδας Μαχαίρας, δήλωσε επίσης μετά τον αγώνα: Ολοκληρώσαμε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες που συμμετείχα στην αγωνιστική μου καριέρα (και είναι αρκετοί). Κάνοντας τον πρώτο απολογισμό, ξεχνάς όλη την κούραση διαπιστώνοντας τα τεράστια ψυχικά και σωματικά όρια σου, άλλα και ανακαλύπτοντας το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε πιστεύουν, σε εκτιμούν, σε σέβονται και αγαπάνε ανιδιοτελώς. Αξίες ανεκτίμητες. Και του χρόνου να είμαστε καλά με υγεία και πολλά συγχαρητήρια στους νικητές. To Citroen C3 Rally2 που αγωνίστηκαν, ανέδειξε και πάλι όχι μόνο την αξιοπιστία του, αλλά και την θαυμαστή αντοχή του, αφού δεν παρουσίασε καμία μηχανική βλάβη στον πιο δύσκολο ίσως αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Karellis Maxairas Citroen C3 Rally2

Το πλήρωμα είχε την υποστήριξη διακεκριμένων χορηγών, όπως, της Citroën Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας και ακόμη με την χορηγία των: DHL, Euro Repar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή της Citroën, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ