X
Αγώνες

Video: 5 σημαντικές στιγμές του Ράλλυ Μόντε Κάρλο

Καθώς το Ράλλυ Μόντε Κάρλο έχει περάσει στην ιστορία, το WRC παρουσίασε ένα θεαματικό video με 5 στιγμές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του εναρκτήριου αγώνα της χρονιάς.

Κάνοντας έναν video-απολογισμό διάρκειας σχεδόν 5 λεπτών, το WRC “αφηγήθηκε” τις πιο σημαντικές στιγμές του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, με το οποίο άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα, η αυλαία του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Ξεκινώντας το video με αντίστροφη σειρά, στο #5 του αγώνα που είναι γνωστός για τις διαρκείς εναλλαγές πρόσφυσης και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που καθιστούν την σωστή επιλογή ελαστικών πολύ δύσκολη, βρίσκεται ο Pierre Louis Loubet. Ο νεαρός Κορσικανός, είχε έξοδο όταν έχασε τα φρένα στο τέλος της δεύτερης ημέρας, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει προσωρινά αλλά να επιστρέψει την επόμενη, έχοντας ως συνοδηγό στο Hyundai i20 Coupe WRC της 2C Competition, τον Vincent Landais.

Στο #4 βρίσκεται το επιτυχημένο ντεμπούτο του Martijn Wydaeghe στο πλευρό του Thierry Neuville, ενώ στο #3 γίνεται “focus” στην πορεία των Ott Tanak-Martin Jarveoja, που ξεκίνησε από την κορυφή κατά την πρώτη ημέρα, όμως συνεχίστηκε με λανθασμένες επιλογές ελαστικών και εγκατάλειψη, σε αμφότερες τις περιπτώσεις με Hyundai i20 Coupe WRC.

Στο #2 απεικονίζεται η έξοδος των Teemu Suninen-Mikko Markkula κατά την πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα με το Ford Fiesta WRC.

Στην κορυφή δε θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος άλλος, από τον πολυνίκη πια στο Μόντε, Sebastien Ogier, που σημείωσε την 8η νίκη του, με συνοδηγό στο Toyota Yaris WRC, τον Julien Ingrassia.

Όμως, όταν υπάρχουν θεαματικά videos όπως αυτό του WRC, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε ανεβάστε τον ήχο της συσκευής σας και απολαύστε θεαματικά πλάνα από το Ράλλυ Μόντε Κάρλο 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!