Αγώνες WRC

WRC: Η δήλωση του Loeb για τη μη συμμετοχή στο Ράλλυ Σουηδίας

Με διευκρινιστική δήλωση στα προσωπικά του social media, ο Sebastien Loeb πήρε θέση σχετικά με την απόφαση μη συμμετοχής του στο Ράλλυ Σουηδίας.

Δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες από την ολοκλήρωση του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, όταν η Hyundai ανακοίνωσε πως ενόψει του Ράλλυ Σουηδίας, ο Sebastien Loeb θα αντικατασταθεί από τον Craig Breen.

Αν και δεν προκύπτει από πουθενά κάποιο “σύννεφο” στις σχέσεις μεταξύ Loeb και Hyundai, μια τέτοια κίνηση, είναι λογικό να προκαλεί αμφιβολίες. Για να διαλυθούν οι όποιες υπόνοιες, ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε διευκρινιστική δήλωση στα social media του, τονίζοντας πως η απόφαση πάρθηκε από κοινού με την ομάδα, δηλώνοντας παράλληλα πως αισθάνεται πολύ καλά στη Hyundai.

Αναλυτικά η δήλωση του Loeb ήταν: “Όπως θα διαβάσατε από χθες, δε θα βάλουμε τα καρφιά φέτος. Μετά από συζητήσεις με την ομάδα, αποφασίσαμε να μην πάμε στο Ράλλυ Σουηδίας. Όπως έχω ξαναπεί, αν και πλέον έχω άλλη προσέγγιση στο WRC, εκείνη της διασκέδασης, παραμένω ανταγωνιστικός και θέλω να προσφέρω τους μέγιστους βαθμούς στη Hyundai Motorsport, μετά από κάθε αγώνα που συμμετέχουμε με τον Daniel (Elena).

Τα δεδομένα δεν ήταν όπως θα ήθελα ώστε να πετύχω αυτό το στόχο στη Σουηδία και ευχαριστώ την ομάδα που άκουσε, κατάλαβε και ενήργησε τόσο γρήγορα. Αυτός ο τρόπος συνεργασίας, καθώς κινούμαστε στην ίδια κατεύθυνση και μιλάμε μεταξύ μας, δυναμώνει μέσα μου την ιδέα ότι είμαι πραγματικά καλά στη Hyundai. Και πως όλοι μαζί, θα κατακτήσουμε ακόμη έναν τίτλο.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Loeb, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου