Αγώνες WRC

WRC: Ζέσταμα στο Ράλλυ Serras de Fafe e Felgueiras για Tanak, Sordo

Οι Ott Tanak-Martin Jarveoja και Dani Sordo-Carlos Del Barrio θα συμμετάσχουν στο Ράλλυ Serras de Fafe e Felgueiras της Πορτογαλίας, στις 28-29 Φεβρουαρίου, για προπόνηση ενόψει του επερχόμενου Ράλλυ Μεξικού.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ κάνει στροφή στα χωμάτινα ράλλυ, αρχής γενομένης από το Ράλλυ Μεξικού, που έχει προγραμματιστεί για τις 13-15 Μαρτίου. Λίγες ημέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 28-29 Φεβρουαρίου, η Hyundai Motorsport θα βρεθεί στην Πορτογαλία, συμμετέχοντας στον πρώτο γύρο του εθνικού Πρωταθλήματος, με δύο Hyundai i20 Coupe WRC για τους Ott Tanak-Martin Jarveoja και Dani Sordo-Carlos Del Barrio.

To Ράλλυ Serras de Fafe e Felgueiras αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τα πληρώματα της Hyundai Motorsport, ώστε να συνδυάσουν τον αγώνα με δοκιμές ενόψει της πρώτης χωμάτινης συνάντησης της χρονιάς, καθώς και όσων ακολουθήσουν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Ott Tanak, δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με το Hyundai i20 Coupe WRC σε χώμα, ενώ o Dani Sordo θα επιστρέψει σε χωμάτινη επιφάνεια, για πρώτη φορά μετά το Ράλλυ Καταλονίας, τον περασμένο Οκτώβριο. Παράλληλα, με τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνα, η Hyundai Motorsport θα πραγματοποιήσει χρήσιμα χιλιόμετρα δοκιμών, χωρίς να ξοδέψει ημέρες από τις 42 που δικαιούται για δοκιμές, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πέραν των δύο εργοστασιακών πληρωμάτων της Hyundai, στο πορτογαλικό ράλλυ θα συμμετάσχουν οι Nikolay Gryazin-Yaroslav Fedorov, που εκπροσωπούν την κορεατική ομάδα στο WRC2, με Hyundai NG i20 R5. Επιπλέον, στις συμμετοχές εκτός Πορτογαλίας που θα αγωνιστούν στη συνέχεια σε αγώνες του WRC, εντάσσονται οι Pedro Heller-Marc Marti (Volkswagen Polo GTI) και Alberto Heller-Jose Diaz (Ford Fiesta MKII).

Το Ράλλυ Serras de Fafe e Felgueiras περιλαμβάνει 13 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 132,95 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου