Αγορά Ειδήσεις

Διαγωνισμός από το asfaleiaAutokinitou.gr & την A. Ισμαήλος Α.Ε. της Mercedes-Benz

Το συμβουλευτικό site asfaleiaAutokinitou.gr συνεργάζεται με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Α. Ισμαήλο Α.Ε. της Mercedes-Benz, μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στον χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων δεκαετιών.

Δημιουργούν μαζί έναν διαγωνισμό στο Facebook για τους οδηγούς αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook (https://www.facebook.com/AsfaleiaA/), προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ειδική τιμή για βιολογικό καθαρισμό για το όχημά του από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. της Mercedes-Benz. Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές αποδράσεις η ένταξη στην καθημερινότητα δεν είναι απαραίτητη μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για το όχημά μας. Γι΄αυτό και τα δώρα του διαγωνισμού είναι ένας τεχνικός έλεγχος για οχήματα Smart και Mercedes-Benz σε συνδυασμό με βιολογικό καθαρισμό ο οποίος προσφέρεται σε ειδική τιμή.

Έτσι, από την Πέμπτη 13 ως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της σελίδας AsfaleiaAutokinitou.gr θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό στο https://www.facebook.com/AsfaleiaA/photos/a.168916657129985/241884186499898/?type=3&theater και να μπουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου