Αγορά Ειδήσεις

Εγκαίνια για τη SEAT Makris στο Χαλάνδρι

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στις 3 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της νέας μονάδας SEAT Makris στο Χαλάνδρι, με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους να δίνουν το «παρών» και να απολαμβάνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Με το σύνθημα «νέα μονάδα, μεγάλη ομάδα» πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της νέας, state-of-the- art, μονάδας SEAT Makris στο Χαλάνδρι (Κηφισίας 292). Σε ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο μοντέρνα κτήρια της περιοχής έλαβε χώρα μια ξεχωριστή εκδήλωση με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Tεχνοκάρ (εισαγωγέας της SEAT στην Ελλάδα) και πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου, κ. Γιώργος Βασιλάκης, ο Εμπορικός Διευθυντής της Τεχνοκάρ, κ. Χάρης Δάνδουρας, άνθρωποι από το χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, φίλοι, πελάτες και δημοσιογράφοι.

Όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα «ζεστή» εκδήλωση υπό τη συνοδεία απαλής μουσικής, finger food και αναψυκτικών. Η νέα μονάδα της SEAT Makris στο Χαλάνδρι έρχεται να καλύψει τους πελάτες με τις πιο μοντέρνες υπηρεσίες πώλησης σε ένα ξεχωριστό χώρο με πρωταγωνιστές όλα τα συναρπαστικά μοντέλα της ισπανικής φίρμας, τα οποία και είναι διαθέσιμα για οδήγηση. H SEAT Makris συμπληρώνει φέτος 31 χρόνια συνεργασίας με την Τεχνοκάρ, ούσα αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη σε πωλήσεις μονάδα του δικτύου της εισαγωγικής εταιρείας.

Επιπλέον κάθε χρόνο η SEAT Makris - η οποία συμπληρώνει 31 χρονια συνεργασίας με την Τεχνοκάρ -  απολαμβάνει σημαντικές και συνεχείς διακρίσεις για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στον τομέα του Service και των Ανταλλακτικών, κάτι που προκύπτει από την άρτια εκπαίδευση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού, αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών της. Στις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της SEAT Makris AE καλύπτονται επίσης τόσο οι ανάγκες ανταλλαγής, όσο και οι δραστηριότητες μεταχειρισμένων πάντα στα πλαίσια της μοναδικής σχέσης εμπιστοσύνης, που έχουν όλοι οι πελάτες με την SEAT Makris AE. Επίσης με ένα τηλέφωνο στα 210 6832526 & 210 6895614 μπορεί ο καθένας να κάνει ένα μοναδικό test drive σε όλα τα νέα μοντέλα της SEAT.

Δελτίο Τύπου

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου