Αγορά Ειδήσεις

Έκδοση Trussardi για το Fiat Panda

Η νέα, ειδική έκδοση του ιταλικού μοντέλου αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Fiat με την Trussardi.

Βασισμένο στην έκδοση Cross, το μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στο ειδικό ματ χρώμα Caffe Italiano Brown. Στο εσωτερικό ο πολυτελής χαρακτήρας τονίζεται από την επιλογή των υλικών και τις εμπνευσμένες από την Trussardi λεπτομέρειες. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε έκδοση 4x4. Με περισσότερες από 7.5 εκ. πωλήσεις το Fiat Panda παραμένει από το 2003 το δημοφιλέστερο μοντέλο στην κατηγορία του. Η ειδική έκδοση Trussardi αποκαλύπτει ακόμα μια πτυχή στο χαρακτήρα του best seller.

Fiat Panda Trussardi

«Το όνομα Panda, με 39 χρόνια επιτυχημένης πορείας αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ευρώπης στην κατηγορία του από το 2003. Περισσότερες από 7.5 εκ. μονάδες κατασκευάστηκαν, ενώ περίπου 5εκ. οχήματα βρίσκονται ακόμα σε κυκλοφορία», δήλωσε ο κ. Olivier François, Πρόεδρος της Fiat σε παγκόσμιο επίπεδο. «Η Trussardi ήταν η πρώτη Ιταλική μάρκα που έφερε τη μόδα στο ευρύ κοινό διοργανώνοντας επιδείξεις μόδας σε ανοικτούς χώρους», σχολίασε ο Tomaso Trussardi, CEO της Trussardi.

Fiat Panda Trussardi

Το Panda Trussardi εφοδιάζεται με τον κινητήρα Turbo TwinAir με τους 85 ίππους με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς και τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 με τους 69 ίππους. Στο εσωτερικό η επιλογή των υφασμάτων και των υπόλοιπων υλικών συνδυάζονται με μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες με την υπογραφή της Trussardi. Οι καφέ ραφές στα μαύρα δερμάτινα σημεία των καθισμάτων και το λογότυπο της Trussardi στο κέντρο του τιμονιού δίνουν το στίγμα της ειδικής έκδοσης.

Από το λανσάρισμα της, η έκδοση Cross, κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα και πλέον 40% των Panda που πωλούνται ανήκουν σε αυτή την έκδοση. Το 2019 το Panda μαζί με το 500 επιβεβαίωσαν την απόλυτη κυριαρχία τους στην κατηγορία κατακτώντας το 14,8% της αγοράς με αύξηση μεριδίου κατά 1,8% σε σχέση με το 2018._Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου