Η νέα εκδοχή του πιο καλοπουλημένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον κόσμο έρχεται επιτέλους και στη χώρα μας το 2018.

Στο πλαίσιο της ελληνικής δημοσιογραφικής παρουσίασης των ανανεωμένων Nissan Qashqai και X-Trail, ανακοινώθηκε η πρόθεση της αντιπροσωπείας να διαθέσει προς πώληση το νέο Nissan Leaf από την Άνοιξη του 2018. Μάλιστα οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν το αυτοκίνητο από κοντά στην έκθεση Αυτοκίνηση τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Με δεδομένο το γεγονός ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει κάποιο είδος οικονομικών κινήτρων για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των οποίων το κόστος κτήσης προς το παρόν είναι αρκετά υψηλότερο των συμβατικών μοντέλων, οι άνθρωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας κρατούν μικρό καλάθι για τις πωλήσεις του Nissan Leaf. Όσο αφορά στις υποδομές, εκτιμούν ότι δεν θα είναι πρόβλημα, δεδομένης της πολύ μεγάλης αυτονομίας του νέου μοντέλου. “Αυτές θα έρθουν”, μας είπαν, “όταν αυξηθεί και ο στόλος των ηλεκτρικών οχημάτων”.

Σκέψεις υπάρχουν επίσης για την εισαγωγή του ηλεκτρικού van, NV200, στοχεύοντας κυρίως σε εταιρικούς στόλους, καθώς θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανική λύση για τη μείωση του κόστους σε εταιρείες διανομής ελαφρών φορτίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN LEAF

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά