Αγορά Ειδήσεις

MyAXAway: νέα υπηρεσία για το αυτοκίνητο

Με βασικό σύνθημα «απλά και γρήγορα» η ασφαλιστική εταιρεία ΑΧΑ παρουσίασε μεταξύ άλλων νέων προγραμμάτων την υπηρεσία MyAXAway.

Η ΑΧΑ παρουσίασε τις νέες υπηρεσίες της, που υποστηρίζουν τον αγώνα της για απλή και γρήγορη ασφάλιση. Με το πακέτο των νέων λύσεων και βασικό σύνθημα «απλά και γρήγορα» η AXA φιλοδοξεί να προσφέρει στους πελάτες της μια σύγχρονη και αποδοτική εμπειρία ασφάλισης. Η παρουσίαση των νέων υπηρεσιών και της καμπάνιας επικοινωνίας έγινε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στο The HUB Events.

MyAXAway-Αυτοκίνητο: Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, ο ασφαλισμένος δεν χρειάζεται να περιμένει τους ειδικούς συνεργάτες να βρεθούν στο σημείο του περιστατικού για την καταγραφή της ζημιάς, αφού πλέον μπορεί να επικοινωνήσει ο ίδιος μέσω της ειδικής εφαρμογής της ΑΧΑ με την εταιρεία, να δηλώσει το συμβάν μέσω της κάμερας του κινητού του, να καταγράψει τις ζημιές των εμπλεκόμενων οχημάτων, να σταλούν οι φωτογραφίες της άδειας κυκλοφορίας στην εταιρεία, να λάβει τη δήλωση ατυχήματος και να την αποδεχτεί από την οθόνη του κινητού του και να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης. Όλη η διαδικασία διαρκεί 10 λεπτά της ώρας._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου