Αγορά Ειδήσεις

Το νέο Ford Focus στο Athens Flying Week 2018

Το νέο Ford Focus «απογειώθηκε» δίπλα σε μαχητικά F18 και αεροπλάνα επιδείξεων στην εντυπωσιακή εκδήλωση Athens Flying Week 2018.

 

Λίγες ημέρες μετά το επίσημο λανσάρισμά του στο Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, το νέο Ford Focus «απογειώθηκε» ξανά συνοδεύοντας τα μαχητικά αεροσκάφη και τα αεροπλάνα επιδείξεων που συμμετείχαν στην εντυπωσιακή εκδήλωση Athens Flying Week, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας. Κατά τη διάρκεια εκείνου του ηλιόλουστου Σαββατοκύριακου, 60.000 θεατές έζησαν μία μοναδική εμπειρία στο αρτιότερο Airshow της Ανατολικής Ευρώπης, το οποίο διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, με τη συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών που ανήκουν στην Ελληνική, Βελγική, Ελβετική, Ισπανική, Γαλλική, Αμερικάνικη, Ιταλική και Πολωνική Πολεμική Αεροπορία.

Την παράσταση έκλεψαν φυσικά οι πιλότοι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, με τα μαχητικά F-16, Mirage 2000 και F4 Phantom να εκτελούν θεαματικούς ελιγμούς πολλών G, αλλά και τα ελικόπτερα Sikorski S-70 Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1 της Αεροπορίας Στρατού που εντυπωσίασαν με την επιβλητική τους παρουσία. Δίπλα στο νέο Ford Focus, το Ford Ranger, φρόντιζε για την μεταφορά των επίλεκτων δυνάμεων του στρατού και των αλεξιπτωτιστών που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου