05 Σεπ 2017

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το Seat Ibiza

Με ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 3,9% έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Seat Ibiza η Tεχνοκάρ.

Σε συνεργασία με την VW Financial Services και με ισχύ από 4/9/2017 με το νέο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου, η απόκτηση του νέου Ibiza γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Bασικό χαρακτηριστικό του νέου προγράμματος είναι το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο που διαμορφώνεται σε 3,9% (+0,6% εισφορά), από τα χαμηλότερα που προσφέρονται σήμερα στην αγορά. H ελάχιστη προκαταβολή του προγράμματος ορίζεται σε 30%, ενώ η διάρκεια της χρηματοδότησης μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 48 μήνες. Η δόση που προκύπτει για τον υποψήφιο πελάτη με το νέο πρόγραμμα ξεκινά από μόλις 198 ευρώ τον μήνα για την έκδοση Ibiza 1.0 Reference των 75 ίππων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κάλυψη Προστασίας Αποπληρωμής Δανείου, ενώ συνδυάζεται υποχρεωτικά με κατ’ ελάχιστο 6μηνη ασφάλιση του αυτοκινήτου με πληρωμή από τον πελάτη στο πρόγραμμα Auto Protection που περιλαμβάνει: Αστική ευθύνη προς τρίτους, οδική βοήθεια από ατύχημα (All Help), ιατρική υποστήριξη, αστική ευθύνη εντός πορθμείου, αστική ευθύνη ρυμουλκούμενου, αστική ευθύνη πυρός, προστασία αποπληρωμής δανείου / ατύχημα ιδιοκτήτη, ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, πυρός / τρομοκρατικές ενέργειες, πυρός από στάσεις και απεργίες, ολική κλοπή, αυτοκίνητο αντικατάστασης (σε περίπτωση κλοπής), εγγύηση αξίας.


Ακολουθεί παράδειγμα χρηματοδότησης για την έκδοση 1.0 75hp Reference: Αξία Αυτοκινήτου 11.700€. Προκαταβολή 3.510€. Χρηματοδοτούμενο Ποσό 8.190€. Διάρκεια Χρηματοδότησης 48 μήνες. Τόκοι (με εισφορά 0,6%) 774,50€. Προστασία Αποπληρωμής Δανείου. Πακέτο Α Μηνιαία Δόση 197,75€ ΣΕΠΠΕ 6,33%


 

Ετικέτες: