Στους 4Τροχούς Μαϊου οδηγούμε τη νέα Porsche 718 Boxster, που εφοδιάζεται πλέον με μικρότερους 4κύλινδρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Επίσης παίρνουμε την πρώτη γεύση από τα νέα crossover του γερμανικού ομίλου, Seat Ateca & VW Tiguan. Οι γνωριμίες του περιοδικού συμπληρώνονται από την πρώτη επαφή μας με το Opel Astra Sports Tourer, που εφοδιάζεται και με το νέο biturbo πετρελαιοκινητήρα της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 160 ίππους από 1,6 λίτρα, όπως επίσης με τις ανοιχτές Mercedes SLC & S-Class Cabriolet.

Στις δοκιμές του περιοδικού περιλαμβάνεται το πολυμορφικό VW Touran 1.4 TSI 150 PS DSG, ενώ στις συγκριτικές δοκιμές η αναμέτρηση του νέου πετρελαιοκίνητου Ford Focus ST TDCI με το VW Golf GTD απαντά στο ερώτημα αν οι συγκεκριμένες εκδόσεις είναι πραγματικά Gti. Μια πιο γήινη σύγκριση ανάμεσα στα Ford Fiesta 1.5 TDCi 95 PS & Renault Clio 1.5 dCi 90 PS απευθύνεται στους αγοραστές της δημοφιλέστερης κατηγορίας της ελληνικής αγοράς.

Στο τεύχος Μαϊου θα βρείτε επίσης τον οδηγό για το θεατή του φετινού ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς το επίκεντρο του αγώνα επιστρέφει και πάλι στη Λαμία.

Τέλος, στο ίδιο τεύχος θα βρείτε το καθιερωμένο ανοιξιάτικο αφιέρωμά μας στη μοτοσυκλέτα. Το “ένθετο” 2ΤΡΟΧΟΙ παρουσιάζει ό,τι μας φέρνει το 2016, δοκιμή των Suzuki GSX-S1000 & Honda CRF 1000L Africa Tween, οδοιπορικό στην Πελοπόννησο με BMW R 1200RS και ανάλυση των εξελίξεων στο φετινό Moto GP.

Γνωριμίες: Porsche 718 Boxster S // Seat Ateca & VW Tiguan // Mercedes SLC & S-Class Cabriolet // Opel Astra Sports Tourer

Δοκιμή: VW Touran 1.4 TSI 150 PS DSG

Συγκριτικές δοκιμές: Ford Focus ST TDCI - VW Golf GTD // Ford Fiesta 1.5 TDCi 95 PS – Renault Clio 1.5 dCi 90 PS

ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016: Οδηγός για τον θεατή

Αφιέρωμα: 2ΤΡΟΧΟΙ

 

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Ιουνίου βρήκαμε το... αντίδοτο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα! Οδηγούμε την ενισχυμένη έκδοση “S” της Alpine A 110 με τους 292 ίππους και τη συγκρίνουμε επί ελληνικού εδάφους με τη διαχρονική Alfa Romeo 4C.

Στους 4Τροχούς Μαϊου θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη γειτονική μας χώρα την Ιταλία, που περιλαμβάνει φυσικά και τη δοκιμή της Alfa Romeo Giulia Veloce Ti, η οποία κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους.

Στους 4Τροχούς Απριλίου, που εκτάκτως κυκλοφορούν την Παρασκευή 20/3 για να σας κρατήσουν συντροφιά όσο #ΜένουμεΣπίτι, δοκιμάζουμε δύο νέα μοντέλα, εμβληματικά – το καθένα στην κατηγορία του.

Στους 4Τροχούς Μαρτίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28/2, ταξιδεύουμε στο Τόκιο, την πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στη Γιοκοχάμα και περιδιαβαίνουμε την επαρχία της Ιαπωνίας με ένα Nissan Leaf e+, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και αναμένεται προσεχώς και στην Ευρώπη.