top icon
Blog

WRC 2024: Φως στο τούνελ

Συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα παρακολουθήσουμε ένα περισσότερο ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με την είδηση για τη συμμετοχή του Andreas Mikkelsen με Hyundai i20 Ν-R1 να ολοκληρώνει το line-up των ομάδων που θα διεκδικήσουν τους τίτλους…

Ικανοποίηση που δεν κρύβεται από τους πιστούς προκύπτει από την προσέγγιση της Hyundai για το φετινό πρωτάθλημα, όπου ο Νορβηγός θα εναλλάσσεται με τους Lappi και Sordo, συνήθως στο τρίτο αυτοκίνητο και κάποιες φορές και σε τέταρτο. Επιλογή που συνδυάζεται εξαιρετικά με τους σταθερούς σε κάθε μέτρηση Neuville και Tanak, συνδυασμός που θα αναμετρηθεί στα ίσια με την Toyota· με τους πρωταθλητές. Τα Yaris με Evans και Katsuta, με τους Ogier και Rovanpera να εναλλάσσονται, ενώ σε κάποιους αγώνες θα είναι τέσσερα στην αφετηρία.

andreas_mikkelsen

Andreas Mikkelsen – Hyundai Motorsport

Στο Μόντε Κάρλο

Μεθαύριο, στις 25-28 Ιανουαρίου, η πρεμιέρα, και με τις συμμετοχές να λήγουν στις 22 Δεκεμβρίου, ρισκάρουμε να σημειώσουμε ότι ο Suninen θα οδηγήσει το ένα Puma, με τους Γάλλους-χορηγούς της ομάδας να διεκδικούν το δεύτερο – ή μήπως και το τρίτο, τουλάχιστον ευκαιριακά και σε σχέση με τον Βέλγο G. Munster.

Acropolis WRC2 Entries, Teemu Suninen

Teemu Suninen

Υποθετικό, σύμφωνα με πληροφορίες το σχόλιο, όπως και ότι στο Μόντε, που αναμένεται να εξελιχθεί σε μικτές συνθήκες, υπολογίστε πέντε Yaris WRC-2. Με την Toyota να πετάει το γάντι στη Skoda, που καλείται να αναθεωρήσει τουλάχιστον τον οικονομικό της προϋπολογισμό. Λέγεται ότι η περίφημη Toksport βρίσκεται σε συζητήσεις με την Toyota, ενώ επισημοποιήθηκε η συμμετοχή της Citroen με δύο C3 WRC-2 για τους Rossel και Gryazin.

Yohan Rossel

Yohan Rossel

Κινητικότητα, λοιπόν, και στις μικρότερες κατηγορίες, με τη Ford να κυριαρχεί στο WRC-3, όταν έχει διαρρεύσει ότι από το 2025 τα λάστιχα θα τα παρέχει η Hankook, παρά την προσπάθεια της Michelin. Κορεάτες στο WRC από δύο πλευρές, λοιπόν, όταν ήδη ανακοινώθηκε ότι στη Formula E τα λάστιχα θα είναι από τη Bridgestone.

Hankook - WRC

Τη Δευτέρα; Μπορείς!

Στο Mall, στην αίθουσα V-ΜΑΧ, ο απολογισμός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, και η είδηση έχει να κάνει με το ότι θα προβληθεί μικρό απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τα 70 Χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις.

Καθώς πρόκειται για έργο της Boo Productions, με την εμπειρία να συναντάει το μεράκι και με τη σοφή καθοδήγηση των στελεχών της Motorsport Greece, το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αναστατώνοντας τα συναισθήματα και των περίπου αδιάφορων.

WRC

Εκδήλωση τη Δευτέρα στις 12.00

Όσοι πιστοί θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε, όπως και για το 2021 και το 2022, την ανάλυση του chief Νικόλα Κερερέ, που είναι μαλωμένος με τη μαγειρική των αριθμών, υπηρετώντας την αλήθεια. Αντίστοιχα, θεωρούμε δεδομένο ότι θα σφίξουμε το χέρι του Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημήτρη Μιχελακάκη. Τους οφείλουμε αυτή την Τέλεια Διαδρομή στην ειδική της εξωστρέφειας, με διεθνείς προεκτάσεις συνδεδεμένες και με τα «θέλω» και τα «πρέπει» του πρωθυπουργού, σε μια περίοδο που ο ίδιος διδάσκει εξωτερική πολιτική…

Έχουν το σεβασμό μας και για το λόγο ότι φρόντισαν, ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ με τις επιλογές και ο υπουργός, σήμερα με ευθύνη για την αγροτική ανάπτυξη της χώρας, όπως και ο CΕΟ του ΡΑ, ώστε να έχει το έργο τους συνέχεια, σε χέρια καθαρά και σε μυαλά σωστά. Απλώς, Motorsport Gr.: Dream Team.

Περισσότερα μεθαύριο, τη Δευτέρα, οπότε θα γνωρίζουμε και για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ και για το πού θα προβληθεί σε βάθος χρόνου. Μείνετε συντονισμένοι._ «Στρατισίνο»

Acropolis

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ